ANNONS

Aktuellt:

  • 22/5: Stabila V64-spikar ordnade sex rätt och rak dagens dubbel!
  • 8/5: Tipsformen är intakt! 13.631 kr nettovinst på V64 ikväll!
  • ​​Nettovinst på V75 2014-2019: 893.915 kr!
Christoffer Hansson

Lira nästa gång V.8

Vilka hästar är värda att se upp med framöver? Nästagångarna från förra veckan finns här!

Eskilstuna 17 februari
El Greco
Fyraåringen (lopp 5) har varit omogen och galopperat mycket, men är på väg att stabiliseras och stred bra utvändigt om ledaren som knappt slagen. Tar första segern i nästa start?
 
Jägersro 18 februari
Southwind Queen
Stoet (lopp 6) gjorde debut för Riccardo Bianchi och hade inte startat sedan i november. Visade oväntad startsnabbhet och höll bra från ledningen som tvåa. Kommer att gå framåt rejält med loppet.
 
Solvalla 19 februari
Global Vintage
Love You-dottern (lopp 6) fick ett snällt lopp i rygg ledaren och pressades inte när luckan kom 100 meter före mål. Blir väldigt intressant att se med lopp i kroppen.
 
Bergsåker 19 februari
Nordby Fröy
Åttaåringen (lopp 8) fick ett snällt lopp invändigt och följde med bakom hästar över upploppet. Har bra kapacitet för klassen är mycket bättre barfota.
 
Solvalla 19 februari
Herakles
Valacken (lopp 9) satt sist med 400 meter till mål, men avslutade vasst över upploppet via 13,4 sista 400 och knep andrapriset. Håller toppform och kan skrälla inom kort.
 
Bergsåker 19 februari
Fragolini Am
Joke Face-dottern (lopp 9) travar mycket bättre i kurvorna än tidigare och kommer att få utdelning på det inom kort. Avslutningen via 11,8 sista 400 var bra och formen sitter där.
 
Åby 20 februari
I Come in Peace
Valacken (lopp 8) har verkligen lyft sig senaste tiden och var bara knappt slagen trots en resa utvändigt om ledaren. Tävlade med rycktussar för första gången och har flera växlar kvar.
 
Axevalla 22 februari
Choco Garline
Sexåringen (lopp 6) såg jättefin ut i värmningen och svarade för en mycket plusbetonad insats efter att ha fått oväntat svar i spetskörningen. Var moralisk vinnare av loppet.
 
Axevalla 22 februari
Inez Alki
Stoet (lopp 7) flög till ledningen trots spår åtta bakom bilen och fick sedan aldrig riktigt vila, men gav sig aldrig och höll tappert. Kommer springa fort över kortare distanser i vår och sommar.
 
Axevalla 22 februari
Big Shot
Fyraåringen (lopp 9) fick en snäll invändig resa av Örjan Kihlström och gick i mål med krafter kvar. Det var första gången över kort distans och kan ha stor nytta av lite mer fart i benen.

Sidor