ANNONS

Aktuellt:

  • Våra resultat talar för sig själv... Eller vad sägs om...?
  • Toppkväll på V75 11/11 med sammanlagd nettovinst på 79.366 kr
  • Nioddsaren Selmer I.H. spikade på dagens dubbel 11/11. Insats: 400 kr. Nettovinst: 5.410 kr
  • V65-succé! Nettovinst 30/10: 60.665 kr!
  • Nettovinst på V86 under 2018: 166.537 kr! 
  • Nettovinst på V75 under 2017: 593.995 kr!
  • Nettovinst på V75 2014-2017: 691.350 kr!
  • Nettovinst på DD i V75-materialen 2014-2017: 47.793 kr!
Jan "Timo" Timonen

"Ändringen kostade oss 60 miljoner"

Sedan 1980 har jag till och från jobbat med att tippa trav i det offentliga rummet, men hösten 2011 kände jag att nu får det räcka, och beslutade att enbart tippa åt mig själv och mina personliga spelkompisar, samt låta den extremt lata kroppen vila från "måstearbete".

...men precis som med "jag börjar banta på måndag" sprack löftet jag givit mig själv och min kropp. I och med att grabbarna bakom denna sajt, Spelvärde.se, glädjande nog mindes att jag fanns, och dessutom frågade om jag ville vara med här, gav jag vika. Ett spännande projekt i en stentuff och många gånger otacksam bransch, men jag lever ju trots allt med och för travet. Det var dock nära att jag helt slutade med allt vad trav heter i lördags vid 17-tiden.

Tillsammans med min i Norge spelande travkompis lyckades vi med konststycket att en dryg timme före spelstopp göra om vår grund-V7:a, som givit alla rätt, till ett ett dyrare (!) system, detta helt utan utgångar, på bland andra Stormysky och Simb Ruby/Olympic Image, men med hårdare poängkrav än grundsystemet.

Det dyrare systemet gav många sexor (vi spelar bara för sju rätt, det har lönat sig i längden, och vad de uteblivna sexorna kostar fanns därmed "tillgodo") och pungsparken var ett faktum. I och med att vårt gäng lämnade in i Norge, deltog vi även i deras superpott som delas ut när det blir en ensam vinnare. Ändringen kostade oss därmed, tillsammans med den svenska potten, drygt 60 miljoner.

Riktigt vidrigt givetvis och jag hade till och med svårt att frossa i den ruggigt goda kvällsmaten min sambo fixat. DÅ är det illa ställt med Ludvika-Svullo...

"Du ska inte ändra systemen, Jan" meddelade förresten min mor, när jag sökte gnällpoäng där.

"Skillnad de gånger du ändrat så det blivit rätt".

– Jo tack, jag vet mamma.

Jag tänkte alltså helt sluta med trav (igen...) efter smällen i lördags, men tyvärr är jag härdad av dylika händelser. Min travskadade/-beroende hjärna började således påminna mig om att i veckan är det release av Spelvärde.se, min delägda Sahara Fairytale startar i bronsfinalen på lördag, det är ny jackpot på Solvalla – där vänner/bekanta fått ensam V75:a vid minst fyra (!) tillfällen i samband med finalerna. Och här sitter jag nu och längtar till att den här sajten släpps, inlämningen av V75 och framför allt att startbilen ska släppa iväg V75-2!

/Timo

Uppsnack V75 Bjerke 17 november

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-7 - med Farnod och Axén i studion.
Se uppsnacket

Uppsnack V75 Romme 3 november

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-7 - med Jesus och Axén i studion.
Se uppsnacket

Sidor