ANNONS

Aktuellt:

  • Nettovinst på V75 sedan starten 2014: 1.051.900 kr!
  • Nettovinst på V86 2016-2018: 122.008 kr!

"Blue Martini Ås är bästa vinnaren"

Sprintermästarveckan är äntligen här och eftersom jag är gammal Halmstadsbo vill jag gärna dela med mig av mina hetaste tips till helgen. Bästa restaurangen, caféet, klubben och självklart vinnarna!

Först tänker jag dock i korthet kommentera E3. Souchong var inte alls så bra som vi hade hoppats och vi har inte hittat några fel på henne efteråt. Resan eller orutinen? Electric Image som jag själv körde blev det helt fel med. Jag gick ut i andraspår och sedan ångrade jag mig och gick tillbaka. Då satt Robert Bergh där och det var helt enkelt klantigt av mig. Det värsta misstag jag vet i travlopp är när jag råkar förstöra för andra. Okej om det bara är mig själv jag förstör för, men nu var det också Robert Bergh vilket inte är okej. Jag brukar "aldrig" köra på någon annan och det var väldigt länge sedan jag gjorde det senast.

Som sagt är jag gammal Halmstadsbo och här följer mina tips om staden:

Bästa utelivet:
 
Behöver jag väl knappast nämna? Det är självklart "Leffes" på lördagen i Tylösand. Där samlas allt travfolk och festar loss. Det brukar vara ett väldigt bra tryck och det är ett givet besök för alla som har möjlighet.
 
Bästa restaurangen:
 
"Salt" brukar hyllas av många, men jag har faktiskt aldrig varit där. Det har dock ett gott rykte om sig och som det låter är det värt ett besök. Jag väljer att tipsa om "Fridolf" som har väldigt bra mat. Det stället kan jag verkligen rekommendera. Det ligger på Brogatan 26 inne i stan och de har mat som passar alla. Sedan vill jag även nämna "Yoss" som är en liten restaurang på Storgatan. De har väldigt bra priser och framför allt kanonlunch.
 
Bästa "fiket":
 
Tveklöst "Barmezzo" på Klammerdammsgatan. Där fikade jag mycket när jag bodde i Halmstad.
 
Bästa vinnaren:
 
Blue Martini Ås i Stosprintern är bästa vinnaren den här helgen. Hon var riktigt fin från spets i uttagningen och har bra spår. Ledningen tror jag ändå inte är hennes bästa position, utan det optimala för henne tror jag är att få ryggresa fram till 300 kvar. Då kan hon spurta fruktansvärt fort!
 
Sprintermästarvinnaren:
 
Det är en väldigt öppen historia och det finns ingen riktig favorit. Poochai kanske är knapp favorit, men det finns väldigt många segerkandidater. Jag har feeling för att Express Duo vinner. Jag gillar den hästen och han är väldigt startsnabb. Spår fem i försöket är inte helt fel och jag har feeling för "finnen".
 
Min vinnare:
 
Ska jag vinna med någon häst under veckan så är det Anthologie i lopp 1 på torsdagen. Hon har inte vunnit lopp ännu, men det är bara en tidsfråga innan det sker. Förhoppnigvis redan på torsdag!
 
De gånger jag var ledig när jag bodde i Halmstad så tränade jag mest, fikade på stan eller hängde med vänner. Därför kan jag inte rekommendera något bra badställe. Jag badar bara i badkaret och det är mitt bästa badtips. Det blir en hektisk vecka, med tävlingar runt om i hela landet. Jag åker ner till Halmstad direkt efter Lindesberg på onsdag och flyger sedan till Stockholm för att köra på Solvalla på fredagen. Sedan blir det till Halmstad igen. Det blir mycket farande och det kanske inte låter som något glamourliv direkt - men jag gillar det skarpt!
 
Ni som kan ta er till Halmstad - gör det! Det är en fantastisk sommarstad och det finns inte mycket som slår Sprintermästarhelgen.
 
Ha det gott tills nästa gång vi hörs!

/Kenneth

Uppsnack V75 Boden 15 juni

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75 - med Farnod och Jesus i studion.
Se uppsnacket

Uppsnack V75 Östersund 8 juni

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-7 - med Axén och Jesus i studion.
Se uppsnacket

Uppsnack V75 Mantorp 1 juni

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-5 med Axén och Jesus i studion.
Se uppsnacket

Sidor