ANNONS

Aktuellt:

  • Nettovinst på V75 sedan starten 2014: 951.455 kr!
  • Nettovinst på V86 2016-2018: 122.008 kr!

"Vi norrmän är patriotiska"

Då är det dags att börja blogga! Det ska bli en rolig utmaning och jag hoppas att ni läsare ska uppskatta mina rader här på Spelvärde.se. Min tanke är att berätta vad som sker i mitt liv, tipsa om kommande vinnare och annat aktuellt som sker inom travet.

Jag reser runt och tävlar en hel del, så det att kommer att bli många rader under våren – med inriktning på spelet i första hand. Det är det den här sajten handlar om och spelet är jag mer insatt i än ni kanske tror!

I en första blogg är det läge att smyga igång med bakgrunden. Jag heter Kenneth Haugstad och är från Lillehammer och jag är NORSK! Det vill jag betona, vi norrmän är patriotiska och stolta över att vara det. Jag satt klistrad framför tv:n under OS, och jag följer otroligt noga de norska idrottarna och det är inget snack om vilka jag håller på!

Nu har jag ändå bott i Sverige sedan 2002, då jag efter att ha varit i USA i två år de följande åren jobbade hos Stefan Hultman. Där lärde jag känna Johan Untersteiner och sedan pappa Peter. På den vägen blev det Halmstad där bor jag sedan snart tio år tillbaka.

På pappret är jag elitlärling hos Stefan Persson, men det senaste året har jag inte kört speciellt mycket träningsjobb utan jag är catchdriver – och sysslolös är jag inte kan jag meddela!

Något som många inte vet är att jag är tipsexpert flera gånger i veckan! Hur kommer det sig undrar du? Jo norrmännen spelar bland annat för stora summor till de svenska V64-omgångarna. Dit är jag Sverigeexpert i Norsk Rikstoto och ger tips och spelförslag. Det tycker jag är jätteroligt. Jag har stor fördel av att ha sett hästarna på nära håll, och kört mot dem, så jag har bra koll trots att jag såklart inte spelar själv.

Det har blivit en del framgångar med tipsen. Förra torsdagen på Åby satt mitt förslag på 330 rader och gav över 20.000 tillbaka! Ni kommer att få tips på hästar jag kör eller har någon rolig info på här i bloggen framöver! De hästar jag kör på V86 och V75 ska jag försöka att alltid ge chansvärdering på, och även om jag tror det finns något i övrigt som ni måste ha koll på innan ni spelar.

Denna vecka på V86 kör jag bara två hästar, och tyvärr har jag lite dålig kläm på dagsstatusen hos dem. Kan också nämna att de hästar jag kör på Jägersro på tisdag verkligen inte haft någon tur med spårlottningen, de känns inte aktuella.

V86-HÄSTARNA

9 Ivory Accent (V86-1) har varit och är klart bättre utan skor. Hon gick med skor då jag körde, men två senaste har det varit barfota och förbättrat. Kan det bli barfota igen är hon kanske en rysare men det såg tufft ut.

9 Uranium (V86-3) har jag lite feeling för. Jag tycker att hon är en stark spurtare och hon borde vara åtgärdad till den här starten. Sitter bara formen där hyggligt så är hon med i striden.

Det här tycker jag var en lämplig startblogg. Nästa gång tänker jag ta upp ämnet jänkarvagnar. Något faktiskt jag och Takter var först med att använda här hemma - den första tiden som utskrattad. Nu är det andra bullar och jag har en del intressant att förtälja i ämnet.

Må väl!

/Kenneth

Uppsnack V75 Boden 15 juni

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75 - med Farnod och Jesus i studion.
Se uppsnacket

Uppsnack V75 Östersund 8 juni

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-7 - med Axén och Jesus i studion.
Se uppsnacket

Uppsnack V75 Mantorp 1 juni

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-5 med Axén och Jesus i studion.
Se uppsnacket

Sidor