ANNONS

Aktuellt:

  • Nettovinst på V75 sedan starten 2014: 1.051.900 kr!
  • Nettovinst på V86 2016-2018: 122.008 kr!

Eftersnack V75 Bergsåker 28 juni

Bra dag för våra tips denna lördag. Även om utdelningen blev alldeles för låg för vår smak. Vi fick sju rätt på samtliga system förutom det lilla matematiska, vilket får anses som godkänt.

"Det är bara en tidsfråga innan första sjuan sitter!" har vi skrivit i ett flertal eftersnack tidigare. Nu satt den, men det är inte dessa pengar vi "jagar". Hela vår spelidé är att "Vi spelar för att vinna stort". Totalt plussade vi 11.313 kronor vilket förstås är fina pengar, men det är inte de pengarna vi är ute efter. Systemen hade dock en ruggig potential och vi satt med 7x7 i de två avslutande loppen. Al Dente (V75-6) var helt enkelt för bra i E3-finalen för hingstar och valacker. Favoritfall där... Ja, då är det minst sexsiffrigt på våra förslag. Jeppas Maxi inledde som stor favorit, ja omgångens största rentav. Vi svalde favoriten med hull och hår och spikade honom på allt, förutom det stora reducerade. Där "nöjde" vi oss med att spela utgång. Han ser inte helt klockren ut i aktionen, men han är överlägsen för klassen och segern blev enkel.

Souchong tyckte vi var obegripligt stor favorit och vi utsåg henne till en av omgångens mest överstreckade. 43 procent på ett fyraårigt sto, ute på sin första långresa med övernattning som följd i en E3-final. Nej tack! Vi garderade rejält och sexprocentaren Arctic Model fanns med på samtliga system utom det lilla matematiska.

I den tredje avdelningen hade vi "benat" fram en riktigt vass spik! Ed You har vi blivit imponerade av på sistone och att han bara var tolv procent under fredagseftermiddagen var rena skämtet. Från springspår var vi övertygade om att han skulle vara snabbast av tjugohästarna och vi hade faktiskt Ed You som spetsbud. Med det loppscenariot i handen var det ingen tvekan om vem som var spelvärda spiken den här helgen. Jansson körde precis som vi ville och Ed You höll undan knappt men säkert före Quid Pro Quo. Dessvärre steg han i procent mer och mer fram till spelstopp och han blev faktiskt knapp favorit till 19 procent. Ett singelstreck vi är mycket nöjda över och med ett värde på 409 kronor, två spikar avverkade och många streck kvar så hade vi goda förhoppningar att ta hem en saftig sjua.

I loppanalysen till den fjärde avdelningen skrev vi om Bandit Hornline: "... Samma spår denna gång och det behöver inte vara helt fel även om det knappast kommer lösa sig lika bra som senast." Ack, så fel vi hade. Det löste sig ÄNNU bättre den här gången och Bergh lyckades med konststycket att servera hästen ett ännu bättre lopp än senast. Vass kuskinsats av "Bergharn"! Vi rankade "Banditen" tvåa i A-gruppen som nu har Sprintermästaren som nästa uppgift på torsdag.

Det är sällan vi spelar med "lås", men i den femte avdelningen kändes det befogat. Det stod mellan A.Hannibal och Octopus i spetsstriden och vår tanke var att "den som spetsar det här loppet vinner". Det blev ingen vidare spetsstrid och A.Hannibal kunde enkelt köra sig till ledningen före Dragon Tooma. Med helstängt huvudlag (med hål i) för första gången på bra länge, höll han sig felfritt och det var det "enda" vi var rädda för gällande A.Hannibal. Segern blev enkel och vi hade Åke Lindbloms fux som ensam A-häst.

Som vi skrev i inledningen satt vi kvar med 7x7 hästar på det stora matematiska systemet och bra "gadd" även på övriga system. Potential fanns för de stora pengarna och då gällde det att storfavoriten Al Dente skulle bränna. Dessvärre var han helt enkelt för bra för dagen och det fanns ingen som kunde stoppa honom. Snöpligt för oss som nu fick rikta in oss på "kaffepengar".

Canaka B.F. tyckte vi var överstreckad i V75-3. Men syrran Carmella B.F. gillade vi mer den här omgången och hon fanns tidigt med i våra beräkningar. Hon var riktigt rejäl i sin avslutning och Reijo Liljendahl fortsätter att skörda. Där kan man snacka om stallform!

En bra dag för Spelvärde, men dessvärre fick vi inte tillräckligt betalt på våra idéer och trots tre stycken "sjuor" så lämnar vi Bergsåker bakom oss med en viss tomhet i kroppen. Istället laddar vi vidare för V86 på Lindesberg och sedan är det V75 på Halmstad på lördag. Tack och lov är det jackpot båda dessa omgångar och det får oss genast på bättre humör! Notera att vi INTE har några tips till Extra V75-omgången på Halmstad till torsdagen.

Må väl tills dess!

Kristofer, Gustaf och "Timo"

Uppsnack V75 Boden 15 juni

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75 - med Farnod och Jesus i studion.
Se uppsnacket

Uppsnack V75 Östersund 8 juni

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-7 - med Axén och Jesus i studion.
Se uppsnacket

Uppsnack V75 Mantorp 1 juni

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-5 med Axén och Jesus i studion.
Se uppsnacket

Sidor