Aktuellt:

  • Nettovinst på V75 2014-2021: 1.120.789 kr! 
  • 17/6: Ny fullträff på V4! Nettovinst: 5.471 kr!
  • 14/6: Full pott på V64! Nettovinst: 15.819 kr!
  • 12/6: Ny rak DD! Upstate Face med V75-spiken Vernissage Grif gav 11,41 på dagens dubbel!
  • 23/5: En galopp på spiken fällde oss i sista avdelningen på GS75. Ingen hade sju rätt så vi fick 35.792 kr i tröstnetto!
  • 21/5: Fin ranking gav +24.453 kr. netto på V64!
  • 14/5: Ny fullträff på V64! Nettovinst: 15.545 kr!

Eftersnack V75 Bollnäs 26 juli

V75 med jackpot "light" i Bollnäs slutade med en utdelning på 14.568 kronor. Som sig bör på sommaren så duggade spetssegrarna tätt och hela fem vinster togs från den positionen.

Men det var ingen spetsvinnare som inledde V75-spelet. Spetsfavoriten B.B.S.Pelleshan strulade lite när Eskilsson körde upp mot bilen och i sekvensen efteråt kunde han inte hålla upp innerspåret mot startsnabbe Shockwave. Det strular "gärna" för de "mindre" kuskarna när det kommer till V75 och det här var ingen "spikbar" favorit. Berghs nyförvärv orkade inte i ledningen och sjätterankade Robis Salvation segrade på bra stil från dödens. En stark insats även om varken Shockwave eller B.B.S.Pelleshan får några plus. Tomas Petterssons seger innebar att vi sprack på samtliga system förutom det stora reducerade, vilket förstås var en väldigt tråkig start på eftermiddagen.

Spit For Spat gillade vi inte som favorit och vi betalade inte för henne på åtta streck. Trots respekten att det kunde bli ledningen med skicklige Erik Adielsson så valde vi helt sonika att ta bort henne, då vi ansåg att procenten inte motsvarade vinstchansen. Hon var spelad till 30 procent när våra tips publicerades och vi bedömde vinstchansen till åtta procent. Hon sjunk dock till 22 procent, men likväl överspelad för det.

När tipsettan Roxie Lavec klarade det kritiska startmomentet (som hon visserligen klarade i starten innan också) så var mycket vunnet och Kenneth körde med pondus fram mot ledande Spit For Spat. Adielsson släppte och det var två pålästa kuskar som satt i spets respektive rygg ledaren.

Avståndet mellan dessa två ökade betydligt över upploppet när Roxie Lavec bara lämnade de övriga. Spit For Spat hakade på bättre än vad vi trodde som tvåa och Magnus Jakobssons Circles spurtade bra som trea från fyrtio meter tillägg. Hon kan vara värd att hålla ögonen på framöver...

Ytterligare en tipsetta levererade i Gulddivisionen och det blev så tråkigt lopp som man hade kunnat föreställa sig. Standout höll enkelt upp ledningen och det var egentligen aldrig någon fart i loppet. Sista 500 travades på 10,7 och det räckte för att gå undan till en säker seger. Han låg först i rankingen på att han var klar spetsfavorit och den bonusinfo vi fick från vår bloggare Haugstad stärkte bara vår tro. Vi surrade med Kenneth på fredagsmorgonen som skulle vara med i Vass eller Kass "Jag ska trycka rött på Kadett C.D. för jag har pratat med Örjan och han sa att han ska leda runt om med Standout".

I sista sväng av den fjärde avdelningen trodde vi att ytterligare en tipsetta skulle vinna. Nämligen Olle Alséns M.T.Insider som varit ute mot stenhårt sällskap och nu gick ned kraftigt i klass trots att det handlade om V75. Vi ansåg att M.T.Insider var bästa hästen i fältet och att han trots bakspår borde varit favorit. Olle trodde på sin häst och styrde på utvändigt om Primo Valentino. Det såg ut som att Alséns fyraåring hade kopplat grepp, men Primo Valentino kontrade snyggt och segermarginalen blev till slut en halv längd. Det var snöpligt, men vi tackar för en sevärd duell som hade kunnat utebli efter situationen i sista sväng då det var nära galopp för båda ekipagen.

Tre spetssegrar på raken följdes upp av ytterligare en spetsseger. Titan Tabac höll som väntat inte upp någon ledning och den enda som vill köra i spets var Madelene Johansson och Svall Conrad, men då dessa galopperade låg vägen öppen för Staffan Falk som enkelt kunde köra sig till ledningen. Det är inte enkelt att ta tjugo meter tillägg sommartid när banorna är snabba och både ettan, tvåan och trean var hästar från startvolten.

V75-tävlingarna avslutades med en dubbel för Robert Bergh. Från andra par utvändigt kunde han lotsa in Paying Guest till en knapp seger. Före Åge Hornline som hade varit riktigt fin att få in då DD-oddset med honom var klart högre. I sista avdelningen hade vi suttit kvar med V7-spik på Tresor d'Inverne om vi hade varit "vid liv" på något system. Nu var det bara Dagens Dubbel som levde samt omgångens bästa tvilling. Tresoren levererade planenligt från ledningen och från ledarryggen hakade Navigator Sib på och var faktiskt nära att slå av Berghs sexåring. Vi tar med oss On Hold som gick i tredjespår sista varvet och slet på bra till tredjeplatsen. Given som stalker!

Därmed satte vi dubbeln till oddset 16,45 och tvillingen med Tresor d'Inverne och Navigator Sib satt klockrent till 16,27 där vi lirade med maxinsats! En skaplig tröstpeng med andra ord.

Vi får chans till revansch direkt på tisdag då det vankas Hugo Åbergs Memorial på Jägersro. Tipsmaterialet dit släpps 14.00 samma dag.

Kristofer, Gustaf och "Timo" 

Uppsnack V75 Boden 19 juni

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-4 - med Axén och Tim i studion.
Se uppsnacket

Uppsnack V75 Östersund 12 juni

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-4 - med Axén och Noreen i studion.
Se uppsnacket

Uppsnack V75 Mantorp 5 juni

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-2 - med Axén och Hansson i studion.
Se uppsnacket

Sidor