ANNONS

Aktuellt:

 • 10/10: Rak DD till fina oddset 14.56. Nettovinst: 6.780 kr!
 • 10/10: V4-vinst för tredje veckan i rad! Nettovinst: 14.685 kr!
 • 10/10: Lunchdubbeln satt till härliga oddset 54,34. Nettovinst: 5.134 kr!
 • 30/9: Dagens Dubbel satt för andra dagen i rad - ikväll till fina oddset 58,67. 5.257 kr nettovinst!
 • 26/9: Full pott på V4 - 4.538 kr nettovinst!
 • 9/9: SUPERSUCCÉ på V86! Spikarna Gardner Shaw (15%) och Global Agreement (31%) ordnade 204.067 kronor nettovinst på V86!
 • 22/8: Spikarna satt igen (sju raka!) och dessutom DD till 75 gånger pengarna med superdraget Everest Sisu! Totalnetto för tipsmaterialet: 61.910 kr
 • 21/8: Vi DOMINERADE på V65 på fredagslunchen! Totalnetto: fantastiska 64.035 kr!
 • 20/8: Superranking och stabila spikar gav V6-vinst samt DD till oddset 107,77. Totalnetto: 59.347 kr!
 • 28/7: V75-spikarna joggade hem sina lopp och skapade 38.872 kronor nettovinst!
 • ​​Nettovinst på V75 2014-2019: 893.915 kr!

Eftersnack V75 Örebro 3 maj

Fyra tipsettor på Örebro till oddsen 1,72, 7,29, 8,37 och 3,58, men det som gladde mest var ändå vår raka tvilling till oddset 44,40! Örebrotravet bibehåller sitt rykte som en spetsgynnande bana då hela fem vinnare segrade från front.

Innerspåret var som vanligt den stora snackisen när det vankas V75 på Örebro. B.B.S.Sugarlight inledde som favorit från innerspår och det spekulerades kring om favoriten skulle bli fast eller inte. Vi var helt inne på att B.B.S.Sugarlight med halvstängt huvudlag skulle vara klart snabbare än Rocket Zet första biten och överta ledningen från Eros Tooma. Så blev det, men scenario blev ändå inte riktigt som vi tänkt oss. Fredrik Solbergs häst öppnade klart bättre än vad vi hade väntat och höll ut Eros Tooma första biten. Jennifer Tillman fortsatte köra mot ledningen och när startrusningen hade lagt sig så hade Untersteiner övertagit ledningen och öppnat första 500 på 1,06,9. Resten kan ni ju. Vi gillar inte favoriter, men risken/chansen för att det här scenariot skulle inträffa var för stort för att vi skulle blunda och vi lirade därför singel-A och utgång. Bra början således och vi var hoppfulla inför den andra avdelningen.

Order To Fly var omgångens mest spelvärda spik, då vi trodde att Per Lennartsson skulle ha god chans att hålla upp det omtalade innerspåret och leda detta runt om. Lennartssons tanke var att chansa lite från start och hålla ut det övriga och initialt såg det ut som att vi skulle ha rätt. Cut Him Some Slack var tyvärr för snabb och vår dag var förstörd efter bara ett par hundra meter. Åtminstone på V75.

I gulddivisionen låg det en biljett till Elitloppet i potten och för oss fanns det bara två hästar som skulle göra upp om detta. Reven d'Amour var given första häst med framspår och hade det varit garanti på att han inte skulle galoppera så hade vi spikat utan att tveka. Nu är Reven d'Amour tyvärr alldeles för ojämn och galoppbenägen, men när han väl funkar är han riktigt bra. Det visade han idag. Även om han fick ett fint lopp i rygg på I Saw You, så var det ändå ett ursinnigt tempo på loppet och det var en stark insats av Fredrik B Larssons stjärna. 

I den fjärde avdelningen trodde vi inte särskilt mycket på favoritduon Maranello och Remember My Name och vi bedömde dem som klart överspelade. Maranello med sulor och uppenbar risk att missa ledningen och i vårt program stod det dödens för Remember My Name. Vi lyfte istället fram en rolig tipsetta i form av Star Advisor Joli som vi var inne på skulle kunna ta sig till ledningen via släpp från J.C.Memory. Som vi skrev i "senaste nytt" hade vi pratat med Daniel Olsson på stallbacken om upplägget och han var givetvis med på noterna. Loppet blev kört helt enligt ritningarna och det hade varit tjänstefel att inte lira den tvillingen. Spets och rygg ledaren på tvillingspelet har vi tjatat om tidigare är ett vinstgivande recept och det fick vi om inte annat se i detta lopp. Oddset 44,40 är vi riktigt nöjda med på en rak tvilling och vi fortsätter att leverera på den spelformen!

I V75-5 hade vi utgång och singel-A på Canaka B.F. Men då B.B.S.Sugarlight redan hade levererat i första avdelningen så tålde vi skräll. Bakom Reijos toppsto, så var det öppet och Mermaid Ås var given att spela med bakom. Återigen en spetsvinnare och Örebrobanan bibehåller sitt rykte om att vara en spetsbana. 

Eftersom våra chanser för sju rätt rök redan i den andra avdelningen, så fick vi försöka jobba in degen på tvilling och Dagens Dubbel. Mellby Viking var kanske inte den roligaste vinnaren, men som vi skrev i analysen så är det här är en häst som ska ha minst en miljon till på kontot och vi hade trott på chans även om hästen hade stått på fyrtio meter tillägg. Given att spika på DD, då det som oftast i Orebro Intn'l blir rundspelat. "Vikingen" var bara bäst och ser verkligen toppfin ut för dagen. Han springer inte och "kör" med huvudet längre och han ser ut att vara säker som ett lås numera. I den första DD-avdelningen trodde vi inte mycket på favoriten Mr Chicago och det var helt enkelt en konstig favorit. Det låg skräll på lut i loppet och även om vi fick rätt, så var det "fel" skräll som vann. "Tarzan" hade fyra hästar till start, där vi trodde mest på trion Utility Bus, Nato Dream och Long Night och lirade med dessa på DD. Tresor d'Inverne tog överraskande hand om ledningen och återigen vann en häst från front.

Överlag är vi smånöjda med bra rakning och en snygg tvilling till 44,40 gånger degen. Men helt nöjda blir vi inte förrän vi rensat rent på sju rätt. Vi pluggar för fullt inför V86 på Solvalla/Åby nu och det är en trevlig omgång. Häng med oss då - ta chansen då det är gratis fram till Elitloppshelgen!

Uppsnack V75 Örebro 24 oktober

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-2 - med Axén och Tim i studion.
Se uppsnacket

Uppsnack V75 Gävle 17 oktober

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-6 - med Hansson och Axén i studion.
Se uppsnacket

Uppsnack V75 Åby 10 oktober

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-2 - med Jonas Noreen och Daniel "Jesus" Karlsson i studion.
Se uppsnacket

Sidor