Aktuellt:

  • Nettovinst på V75 2014-2021: 1.120.789 kr! 
  • 17/6: Ny fullträff på V4! Nettovinst: 5.471 kr!
  • 14/6: Full pott på V64! Nettovinst: 15.819 kr!
  • 12/6: Ny rak DD! Upstate Face med V75-spiken Vernissage Grif gav 11,41 på dagens dubbel!
  • 23/5: En galopp på spiken fällde oss i sista avdelningen på GS75. Ingen hade sju rätt så vi fick 35.792 kr i tröstnetto!
  • 21/5: Fin ranking gav +24.453 kr. netto på V64!
  • 14/5: Ny fullträff på V64! Nettovinst: 15.545 kr!

Eftersnack V75 Rättvik 2 augusti

Final för sommartravet när Rättvik arrangerade V75. Då insatsranksumma landade på låga 16 och insatsprocentsumman på höga 189 blev utdelning för sju inte bättre än 8.315 kr.

Vi tar det från början…

V75 inleddes med B.B.S.Sugarlight som programenligt ledde runt om efter att Sandrngham Hanover frontat i det första skedet. Vi spikade på våra små systemförslag och på det stora jokersystemet spelade vi med B.B.S Sugarlight som ensam A-häst och utan någon B-grupp. Det betyder i praktiken att vi betalar lite för garderingsstrecken och vid favoritfall krävs det bra ranking i övrigt för att klara poängkravet. Ett sunt upplägg då det mest troliga är favoritseger, men vi även vill ha möjligheten att få in en storskräll om B.B.S.Sugarlight hade torskat.

Peter Untersteiners framgångar fortsatte i klass II-försöket där Maximillian Trotter var snabbare ur startgroparna än tidigare och ledde från start till mål. Vi hade den vinnande fuxen rankad tvåa, men klev ändå av på samtliga system då vi singelstreckade Anthologie. Perfekt styrning av Örjan och Walmanns sto höll skapligt utvändigt om vinnaren, men vi hade förväntade oss mer!

I gulddivisionen var det rundspelat mellan en trio. Vi hade på känn att loppet skulle bli ett sömnpiller och tog ställning för spetshästen Beer Summit som spikades på samtliga system. Ett riktigt beslut både på för- och efterhand eftersom Beer Summit ramlade undan från spets, om än utan att direkt imponera. V75 inleddes alltså med tre raka spetssegrar. Procentfördelningen mellan favorittrion var 31, 28 och 25. Att "låsa" loppet på de tre favoriterna hade speltekniskt varit fel för att uttrycka oss i klartext. I synnerhet när vi inte hade någon lågprocentare som vi spik i omgången.

I V75-4 hade varken Samuel Rehn eller favoriten Remote Control sin bästa dag då hästen stannade i god tid i täten. Samuel såg ut att sitta på leken 600 kvar, men då ryckhuvan drogs så blev det motsatt effekt och hästen stannade helt. V75-final om två veckor och troligtvis sitter det ingen huva på öronen då... Istället löste det sig på bästa sätt för Ulf Ohlsson och Nakoda Goj (rankad trea) som kunde köra näst intill rakt fram från fjärde invändigt till säker seger. I sista sväng hade vi gott hopp om vårt drag i loppet, fyraprocentaren Lingbo Helen, som kopplade grepp men fick se sig passerad sista biten.

I kallblodsloppet svarade Ulf Eriksson för en snygg tempobedömning när han rattade nio procentaren Pave Loma (rankad trea) från start till mål. Vår tipsetta Rokne Eld sprang 21,6/1680 vilket endast räckte till en andraplats. Tuffa tider…

Walmanns fyraåriga jänkarsto Curtsy Hanover satte dit grabbarna i bronsdivisionen. Vi skrev i loppanalysen att Curtsy Hanover hade högst vinstchans i loppet, men valde att ge tipsettan till stallkamraten Sandra Volo då spelvärdet på henne som fyrprocentare var löjligt högt. Barfota runt om verkar vara "nöten" för Curtsy Hanover som på den balansen svarat för bra prestationer som etta och tvåa.

I V75-avslutningen plockade Poker Kronos ner vår spets-rankingetta Venkatesh på upploppet. Poker Kronos rankade vi ”bara” fyra på grund av att vi ansåg att procenten på honom var något i överkant. Favoriten Nahar skickade vi ner i ”källaren" då uppgiften såg hopplös ut på pappret. Fjolårets Elitloppsvinnare svarade för en smått heroisk insats då han kom i mål på 11,7/2.180 trots en vända vid korvkiosken. En tid som vid seger (räknas endast då) hade inneburit en rejäl putsning av Maharajahs svenska rekord på 12,7/2160. Tuffa tider som sagt…

På återseende på onsdag!

Kristofer, Gustaf och ”Timo”.

Uppsnack V75 Boden 19 juni

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-4 - med Axén och Tim i studion.
Se uppsnacket

Uppsnack V75 Östersund 12 juni

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-4 - med Axén och Noreen i studion.
Se uppsnacket

Uppsnack V75 Mantorp 5 juni

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-2 - med Axén och Hansson i studion.
Se uppsnacket

Sidor