Aktuellt:

  • 8/11: Rak DD till 45 gånger pengarna på Jägersro!
  • 25/8: MEGASUCCÉ! på V64 Åby! +795.428 kr på stora jokern!
  • 12/10: Storvinst igen! +261.878 kr på V86-materialet!
  • Nettovinst på V75 2021: +417.448 kr!
  • Nettovinst på V75 2014-2021: 1.064.032 kr! 

Eftersnack V75 Romme 20 april

Det var andra året i rad som det blev miljonutdelning under Rommes påskomgång och även i år var det bara en spetshäst som lyckades hålla undan. Mycket anmärkningsvärt är ändå resultaten för spetshästarna i omgången: 1-6-7-7-7-7-10.

Vi har ställt frågan till Erik Adielsson vad som kan tänkas ligga bakom de usla spetsresultaten och hoppas på svar i eminenta #v75mederik på twitter.

Vi ska inte hylla oss själva en omgång som denna, men måste stoltsera med den tvilling som vi inledde omgången med. Så här löd analysen:

”Jeepster och Eros Tooma är båda mycket startsnabba och slåss om att få ledarryggen bakom B.B.S.Sugarlight. Vi ger Eros Tooma knapp fördel att lyckas ta sig förbi Jeepster. Att den senare galopperade i startrusningen senast stärker den tron och dessutom plockas det helstängda huvudlaget av på henne denna gång. Eros i kombination med B.B.S.Sugarlight kommer att ge kraftigt överodds - då "alla" tar för givet att Jeepster är den som sitter i vinnarhålet. Med tanke på det spelvärda oddset spelar vi högsta insats!”.

Efter att ha satt den raka tvillingen till 14 gånger var vi full av förväntan inför fortsättningen, men kom snabbt ner på jorden igen. Spelidén Chippen Ås, som Lennartsson var kraftigt uppåt på och som vi bedömde skulle ha bra chans att leda runt om, galopperade då Per begärde lite för mycket av honom i spetskörningen. Vinnaren Borga Baron hade vi med på de större systemen, men det var ingen bra vinnare för oss då vi ansåg att procenten på henne var i överkant.

Än värre blev det i avdelningen efter där ”omgångens mest spelvärda” Traveling Man fick kämpa mer än förväntat för att försvara ledningen. Det blev en tuff inledning, men med tanke på hur svag han var efter det hade det inte haft någon som helst betydelse hur loppet än blivit kört - han hade inte vunnit oavsett. Det var en insats långt under högstanivå vi såg från Traveling Man.

Månprinsen A.M. var fantastisk i kallblodsloppet, men detsamma kan inte sägas om hans kusk Gunnar Melander. Än en gång fick vi se hur sårbara överlägsna hästar är när de startar från tillägg/dåliga lägen på V75 utan att ha toppkusk bakom sig. Det blir väldigt ofta fel någonstans på vägen. Nu var det så när att vår spelvärda idé Hulte Magnus höll undan.

Caramella B.F. tog andra raka segern med jänkarvagn bakom sig och har verkligen blommat ut hos Reijo Liljendahl. Detta efter att enkom sporadiskt ha visat dessa kvaliteér hos sin förra tränare.

Löpningsscenariot blev precis som vi förutspått i silverdivisionen med Prey Frontline i spets och med Vendi utvändigt i högt tempo. Den förstnämnde pallade inte trycket, vilket var helt enligt ritningarna, däremot var Vendi sämre än vi förväntat oss. Ingen ur duon fick några pengar med sig hem och det var rätt att "måla på" i det här loppet där ”alla kunde vinna”. Chapeau hette vinnaren och det var hans första seger från annan position än spets/dödens sedan september 2012!

Länge såg det bra ut för Klaus Kern att avlägga maiden på V75 i 46:e försöket. Hans Sundsholms Keynote fick styra och ställa som han ville i ledningen, men redan 700 kvar började bensinen sina och även där talar vi om en kraftig underprestation. Vinnaren Corloeone Boko har vi haft svårt att svälja, men idag var han riktigt bra och det är bara att försöka lära sig. Att stanna kvar vid en fast negativ syn på en häst som visat sig vara bättre än så är bara dumt och blir ofta dyrt i längden.

Vi gjorde en nettovinst på 606 procent på tvillingspelen under dagen, vilka också varit lyckosamma och levererat bra resultat ända sedan starten. På V75 väntar vi alltjämt på första fullträffen och vi hoppas givetvis att den kommer snart. Fördelen med V75/V86 jämfört med ”kortsiktiga spel” som tvilling, vinnare och så vidare är att det brukar räcka med en-två sättningar per år, i alla fall som vi lägger upp systemen, för att leverera nettovinst. Att det under perioder går tungt är vi vana vid och det är något man måste räkna med när man väljer upplägget att spela mot höga utdelningar.

Till sist vill be så jättemycket om ursäkt för dem som haft problem med inloggning/köp i helgen. Vi ska nu se över hela prenumerationshanteringen från grunden och lovar att presentera ett bättre upplägg så snart det bara är möjligt. Fram till det att vi är klara med "omgörningen" låter vi allt på sajten ligga fritt.

Mål väl.

Gustaf, Mattias och Timo.
 

Uppsnack V75 Solvalla 26 november

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-4 - med Tim och Rasmus i studion.
Se uppsnacket

Uppsnack V75 Jägersro 19 november

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-4 - med Jesus och Tim i studion.
Se uppsnacket

Uppsnack V75 Eskilstuna 12 november

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-2 - med Hansson och Noreen i studion.
Se uppsnacket

Sidor