Aktuellt:

  • Total nettovinst på V75 i år: 600.290 kronor!
  • Total nettovinst på V65 i år: 147.456 kronor!
  • V86-resultat 2016: + 73.535 kronor!
  • V75-resultat 2014-2016: + 97.355 kronor!
  • DD-resultat i V75-materialen 2014-2016: + 33.766 kronor!
  • Resultat för dig som ryggat allt i våra V75-material 2014-2016: +114.501 kronor!

Eftersnack V75 Solvalla 30 september

Endast 2.243 kronor på sju rätt och jackpot på femmorna. Vår spik fick aldrig chansen, men vi hade snubblat innan det. Björn Goop hade en bra dag på jobbet med en trippel och Timo Nurmos hästar varvade topprestationer med besvikelser.

Omgångens bästa spik

2 Knifetown Winner spikades i V75-5, men vi fick aldrig chansen då han galopperade direkt i starten. Det såg ut som att han snubblade sig i galopp och det var förstås mycket tråkigt. Istället blev det Highspirit som öppnade bäst till ledningen, men han hade inget att ge över upploppet och såg tråkig ut i avslutningen. Istället var det M.T.Joinville som vann på mycket rejält sätt och det var en smått imponerade insats.

Omgångens näst bästa spik

Vi gjorde inga försök att plocka ned månen, utan singlade Readly Express (V75-2) på samtliga system. Löpningsförloppet med Nappa Scar i rygg stämde klockrent, men dessvärre kunde inte Per Lennartssons häst haka på till andraplatsen och infria vårt tvillingspel.

Omgångens största favorit

Readly Express (V75-2) vann hur enkelt som helst från ledningen, men sattes heller inte på några större prov. Jorma Kontio fick köra 14,5/1000 och då var det nästan matematiskt omöjligt för pärlbandet att göra något. Readly Express är en häst vi njuter av att se, men gärna inte på V75 när det är sex hästar i fältet. Gör om, gör rätt!

Största besvikelsen

Global Trustworthy (V75-4) med can't see back-huvudlag för första gången galopperade direkt i starten - något han aldrig gjort tidigare. Palermo Broline (V75-5) i jänkarvagn för andra gången var mycket svag och slutade sist av de felfria. Lucifer Lane (V75-7) tröttnade för tidigt i ledningen för att få godkänt.

På kuskfronten

Björn Goop tog en trippel. I V75-1 gungade han in Tellmeastory till seger före vår tredjespik Rigel Face. Det var hårt i mål efter att en dåligt travande Rigel Face kontrat på upploppet, men Goop är inte lätt att slå i slutstriderna. Någon slutstrid blev det aldrig i V75-3 för Zenit Brick var löjligt överlägsen från dödens - en väldigt bra insats och Queer Fish kämpade storstilat till andraplatsen. Vamp Kronos (V75-7) var ännu mer överlägsen i avslutningen då hon avslutade 10,0 sista varvet och segermarginalen skrevs till åtta längder. En bra dag på jobbet för Mr Goop!

Höll ögonen på!

Hazard Boko (V75-7) gjorde ett fint lopp i skymundan av överlägsne Vamp Kronos och vi håller ett öga på honom framöver. Han har varit bra i fyra raka starter nu även om det inte har flytit på i loppen och vi gillar hur han ser ut för dagen. Ska ni lira så glöm inte att kolla vilket huvudlag han har - enligt Per Lennartsson är det som en helt annan häst med helstängt huvudlag.

I korthet

...Att Drole De Jet (V75-4) skulle leda runt om i Europaderbyt var ingenting vi kunde se på förhand. Hur gick det till?

...Kan man få det mer i halsen än vad favoriten Generaal Bianco fick i V75-6? Bålsta Palema spetsade enkelt, men blev överfallen efter att spetsstriden avgjorts och varvet travades i 11-tempo. I andra utvändigt satt Generaal Bianco som i det läget stod i 1,01 att vinna. Peter Untersteiners häst vann relativt enkelt, men det var ingen femstjärnig insats. "PU" tvingades att rycka i alla snören och Generaalen stannade till sista biten. Linus Boys spurt till andraplatsen vittnade om form! Kolla även Super Zantos över mål - vinner om kusken haft en högertöm?

Sportsligt riktigt fina tävlingar hela lördagen och det bästa är att festen fortsätter. Ruggiga lopp även idag med Kriteriet som marsipanen i tårtan. Vi tar omtag - häng på!

/Kristofer, Farnod, Gustaf, Daniel, Christer och Robin

Eftersnack V75 Åby 9 december

Veijo fick rätt i inledningen och Brindeborg tog en V75-dubbel. Vår spelvärda spik galopperade och vi får trösta oss med en tvilling till 44,29 och ett platsspel till 8,23. Jackpot i Gävle väntar nästa lördag!
Läs eftersnacket

Uppsnack V75 Åby 9 december

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-2 - med vår egen Kristofer Axén och Thomas "Ögat" Öhman från Travögat.se i studion.
Se uppsnacket

Eftersnack V75 Jägersro 2 december

Sju rätt på båda våra stora system och ett V75-netto på 62.218 kronor! Vi är nu totalt plus 608.426 på V75 under 2017 och då är det en månad kvar att nå drömgränsen - en miljon kronor! Angle Of Attack och Global Welcome var spikarna som låg bakom dagens skörd.
Läs eftersnacket

Uppsnack V75 Jägersro 2 december

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-7 - med Farnod och Axén i studion.
Se uppsnacket

Eftersnack V75 Mantorp 26 november

Sju rätt stannade på 47.840 kronor igår efter att fyra favoriter vunnit. Tobacco i inledningen var egentligen den enda "smällen" att hålla koll på - dessvärre klev vi av på den. Draget i avslutningen gladde oss dock ordentligt!
Läs eftersnacket

Uppsnack V75 Solvalla 25 november

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-7 - med Axén och Farnod i studion.
Se uppsnacket

Sidor