ANNONS

Aktuellt:

  • Våra resultat talar för sig själv... Eller vad sägs om...?
  • Ny succé på V65 14 juli: nettovinst 71.397 kr!
  • Full pott på V86 i onsdags: nettovinst 38.525 kr!
  • Nettovinst på V86 under 2018: 236.671 kr! 
  • Nettovinst på V75 under 2017: 593.995 kr!
  • Nettovinst på V75 2014-2017: 691.350 kr!
  • Nettovinst på DD i V75-materialen 2014-2017: 47.793 kr!

Eftersnack V75 Solvalla 30 september

Endast 2.243 kronor på sju rätt och jackpot på femmorna. Vår spik fick aldrig chansen, men vi hade snubblat innan det. Björn Goop hade en bra dag på jobbet med en trippel och Timo Nurmos hästar varvade topprestationer med besvikelser.

Omgångens bästa spik

2 Knifetown Winner spikades i V75-5, men vi fick aldrig chansen då han galopperade direkt i starten. Det såg ut som att han snubblade sig i galopp och det var förstås mycket tråkigt. Istället blev det Highspirit som öppnade bäst till ledningen, men han hade inget att ge över upploppet och såg tråkig ut i avslutningen. Istället var det M.T.Joinville som vann på mycket rejält sätt och det var en smått imponerade insats.

Omgångens näst bästa spik

Vi gjorde inga försök att plocka ned månen, utan singlade Readly Express (V75-2) på samtliga system. Löpningsförloppet med Nappa Scar i rygg stämde klockrent, men dessvärre kunde inte Per Lennartssons häst haka på till andraplatsen och infria vårt tvillingspel.

Omgångens största favorit

Readly Express (V75-2) vann hur enkelt som helst från ledningen, men sattes heller inte på några större prov. Jorma Kontio fick köra 14,5/1000 och då var det nästan matematiskt omöjligt för pärlbandet att göra något. Readly Express är en häst vi njuter av att se, men gärna inte på V75 när det är sex hästar i fältet. Gör om, gör rätt!

Största besvikelsen

Global Trustworthy (V75-4) med can't see back-huvudlag för första gången galopperade direkt i starten - något han aldrig gjort tidigare. Palermo Broline (V75-5) i jänkarvagn för andra gången var mycket svag och slutade sist av de felfria. Lucifer Lane (V75-7) tröttnade för tidigt i ledningen för att få godkänt.

På kuskfronten

Björn Goop tog en trippel. I V75-1 gungade han in Tellmeastory till seger före vår tredjespik Rigel Face. Det var hårt i mål efter att en dåligt travande Rigel Face kontrat på upploppet, men Goop är inte lätt att slå i slutstriderna. Någon slutstrid blev det aldrig i V75-3 för Zenit Brick var löjligt överlägsen från dödens - en väldigt bra insats och Queer Fish kämpade storstilat till andraplatsen. Vamp Kronos (V75-7) var ännu mer överlägsen i avslutningen då hon avslutade 10,0 sista varvet och segermarginalen skrevs till åtta längder. En bra dag på jobbet för Mr Goop!

Höll ögonen på!

Hazard Boko (V75-7) gjorde ett fint lopp i skymundan av överlägsne Vamp Kronos och vi håller ett öga på honom framöver. Han har varit bra i fyra raka starter nu även om det inte har flytit på i loppen och vi gillar hur han ser ut för dagen. Ska ni lira så glöm inte att kolla vilket huvudlag han har - enligt Per Lennartsson är det som en helt annan häst med helstängt huvudlag.

I korthet

...Att Drole De Jet (V75-4) skulle leda runt om i Europaderbyt var ingenting vi kunde se på förhand. Hur gick det till?

...Kan man få det mer i halsen än vad favoriten Generaal Bianco fick i V75-6? Bålsta Palema spetsade enkelt, men blev överfallen efter att spetsstriden avgjorts och varvet travades i 11-tempo. I andra utvändigt satt Generaal Bianco som i det läget stod i 1,01 att vinna. Peter Untersteiners häst vann relativt enkelt, men det var ingen femstjärnig insats. "PU" tvingades att rycka i alla snören och Generaalen stannade till sista biten. Linus Boys spurt till andraplatsen vittnade om form! Kolla även Super Zantos över mål - vinner om kusken haft en högertöm?

Sportsligt riktigt fina tävlingar hela lördagen och det bästa är att festen fortsätter. Ruggiga lopp även idag med Kriteriet som marsipanen i tårtan. Vi tar omtag - häng på!

/Kristofer, Farnod, Gustaf, Daniel, Christer och Robin

Uppsnack V75 Färjestad 30 juni

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-6 - med Jesus och Farnod i studion.
Se uppsnacket

Uppsnack V75 Boden 16 juni

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-2 - med Robin och Jesus i studion.
Se uppsnacket

Uppsnack V75 Östersund 9 juni

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-4 - med Jesus och Farnod i studion.
Se uppsnacket

Sidor