Aktuellt:

  • Total nettovinst på V75 i år: 605.726 kronor!
  • Total nettovinst på V65 i år: 168.857 kronor!
  • V86-resultat 2016: + 73.535 kronor!
  • V75-resultat 2014-2016: + 97.355 kronor!
  • DD-resultat i V75-materialen 2014-2016: + 33.766 kronor!
  • Resultat för dig som ryggat allt i våra V75-material 2014-2016: +114.501 kronor!
  • 89 kronor/V75-omgång för dig som tecknar årsabonnemang! 40 procents rabatt!
  • 64 kronor/V86-omgång för dig som tecknar årsabonnemang! 35 procents rabatt!

Eftersnack V75 Solvalla 30 september

Endast 2.243 kronor på sju rätt och jackpot på femmorna. Vår spik fick aldrig chansen, men vi hade snubblat innan det. Björn Goop hade en bra dag på jobbet med en trippel och Timo Nurmos hästar varvade topprestationer med besvikelser.

Omgångens bästa spik

2 Knifetown Winner spikades i V75-5, men vi fick aldrig chansen då han galopperade direkt i starten. Det såg ut som att han snubblade sig i galopp och det var förstås mycket tråkigt. Istället blev det Highspirit som öppnade bäst till ledningen, men han hade inget att ge över upploppet och såg tråkig ut i avslutningen. Istället var det M.T.Joinville som vann på mycket rejält sätt och det var en smått imponerade insats.

Omgångens näst bästa spik

Vi gjorde inga försök att plocka ned månen, utan singlade Readly Express (V75-2) på samtliga system. Löpningsförloppet med Nappa Scar i rygg stämde klockrent, men dessvärre kunde inte Per Lennartssons häst haka på till andraplatsen och infria vårt tvillingspel.

Omgångens största favorit

Readly Express (V75-2) vann hur enkelt som helst från ledningen, men sattes heller inte på några större prov. Jorma Kontio fick köra 14,5/1000 och då var det nästan matematiskt omöjligt för pärlbandet att göra något. Readly Express är en häst vi njuter av att se, men gärna inte på V75 när det är sex hästar i fältet. Gör om, gör rätt!

Största besvikelsen

Global Trustworthy (V75-4) med can't see back-huvudlag för första gången galopperade direkt i starten - något han aldrig gjort tidigare. Palermo Broline (V75-5) i jänkarvagn för andra gången var mycket svag och slutade sist av de felfria. Lucifer Lane (V75-7) tröttnade för tidigt i ledningen för att få godkänt.

På kuskfronten

Björn Goop tog en trippel. I V75-1 gungade han in Tellmeastory till seger före vår tredjespik Rigel Face. Det var hårt i mål efter att en dåligt travande Rigel Face kontrat på upploppet, men Goop är inte lätt att slå i slutstriderna. Någon slutstrid blev det aldrig i V75-3 för Zenit Brick var löjligt överlägsen från dödens - en väldigt bra insats och Queer Fish kämpade storstilat till andraplatsen. Vamp Kronos (V75-7) var ännu mer överlägsen i avslutningen då hon avslutade 10,0 sista varvet och segermarginalen skrevs till åtta längder. En bra dag på jobbet för Mr Goop!

Höll ögonen på!

Hazard Boko (V75-7) gjorde ett fint lopp i skymundan av överlägsne Vamp Kronos och vi håller ett öga på honom framöver. Han har varit bra i fyra raka starter nu även om det inte har flytit på i loppen och vi gillar hur han ser ut för dagen. Ska ni lira så glöm inte att kolla vilket huvudlag han har - enligt Per Lennartsson är det som en helt annan häst med helstängt huvudlag.

I korthet

...Att Drole De Jet (V75-4) skulle leda runt om i Europaderbyt var ingenting vi kunde se på förhand. Hur gick det till?

...Kan man få det mer i halsen än vad favoriten Generaal Bianco fick i V75-6? Bålsta Palema spetsade enkelt, men blev överfallen efter att spetsstriden avgjorts och varvet travades i 11-tempo. I andra utvändigt satt Generaal Bianco som i det läget stod i 1,01 att vinna. Peter Untersteiners häst vann relativt enkelt, men det var ingen femstjärnig insats. "PU" tvingades att rycka i alla snören och Generaalen stannade till sista biten. Linus Boys spurt till andraplatsen vittnade om form! Kolla även Super Zantos över mål - vinner om kusken haft en högertöm?

Sportsligt riktigt fina tävlingar hela lördagen och det bästa är att festen fortsätter. Ruggiga lopp även idag med Kriteriet som marsipanen i tårtan. Vi tar omtag - häng på!

/Kristofer, Farnod, Gustaf, Daniel, Christer och Robin

Uppsnack V75-4 Örebro lördag 21 oktober

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-4 - med Axén och "Jesus" i studion.
Se uppsnacket

Eftersnack V75 14 oktober

Readly Express levererade precis som vanligt och jäklar vad det gick undan i silverdivisionen. Framgångar på tvillingspelet, men tyvärr fick V75-spiken ge sig. Ingen utdelning på femmorna, vilket innebär jackpot till nästa vecka.
Läs eftersnacket

Uppsnack V75-1 Åby lördag 14 oktober

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-1 - med Axén och Jesus i studion.
Se uppsnacket

Eftersnack V75 Skellefteå 7 oktober

Två system mäktade med sju rätt - vilket gav 20 miljoner. Vi var inte där och nosade utan får trösta oss med en tvilling till tio gånger pengarna och att vi har en ruggigt trevlig V64-omgång i Hamburg att se fram emot.
Läs eftersnacket

Uppsnack V75 Skellefteå 7 oktober

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-3 - med Farnod och Kristofer i studion.
Se uppsnacket

Uppsnack V75 Solvalla 30 september

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-7 - med Axén och "Jesus" i studion.
Se uppsnacket

Sidor