ANNONS

Aktuellt:

  • Nettovinst på V75 sedan starten 2014: 1.051.900 kr!
  • Nettovinst på V86 2016-2018: 122.008 kr!

Eftersnack V86 Åmål 25 juni

Positivt: ingen av omgångens mest överskattade vann återigen. Vårt facit på att plocka fram hårt betrodda hästar som inte vinner är blygsamt sagt väldigt bra!

Negativt: i princip allt i övrigt denna omgång. Fastän vi som alltid lagt ner åtskilliga timmar på att analysera vilka som är spets- respektive segeraktuella i varje lopp uppnådde vi inte ett resultat som vi är i närheten av nöjda med.

Lite trist, inte att förväxla med bitterhet/skylla ifrån sig (det är vi som borde ha lärt oss!) konstaterar vi också att det för andra året i rad var en kusks överlägsenhen framför hästars prestationer som till stor del avgjorde denna V86-omgång i Åmål. Ifjol nöjde sig Björn Goop med tre segrar. I år bättrade han på facitet med ytterligare en seger. Utan tvekan vet Björn hur man hanterar 800-metersbannan i Dalsland på ett annorlunda, och bättre!, sätt än övriga kuskar. När Björn dessutom kör i ett hiskeligt flyt överhuvudtaget för dagen går hans betydelse en tävlingsomgång som denna knappast att överskatta.

Ifjol stannade utdelningen på låga 5.241 kronor under Åmåls V86-omgång. I år blev den 11.741 kronor. Båda gångerna har det blivit jackpot på sexorna.

Antalet spetsvinnare, för att vara Åmål, blev låga tre i år. Att jämföra med sex ifjol.

För femte veckan i rad vann exakt fyra favoriter på V86! I tre av dessa omgångar har det ändå blivit sexsiffrigt i utdelning.

Färre än tre favoriter har inte vunnit någon V86-omgång sedan slutet på april. Värt att ta med sig.

Det är 18 omgångar sedan en fjärdestreckad eller lägre vann första V86-omgången. Sammantaget har man överlevt fyra av fem V86-omgångar sedan 2013 genom att bara strecka de tre mest betrodda i V86-1. Genom att singla favoriten i V86-1 har man också haft det goda facitet att överleva inledningen i hälften av de 76 omgångarna!

Vi nöjer oss så.

Fokus nu ligger på lördagens V75-omgång på Bergsåker.

Och imorgon kommer listorna till Lindesbergs V86-omgång - med jackpot nästa onsdag. Vi laddar för detta.

"Timo", Gustaf och Kristofer

Uppsnack V75 Boden 15 juni

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75 - med Farnod och Jesus i studion.
Se uppsnacket

Uppsnack V75 Östersund 8 juni

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-7 - med Axén och Jesus i studion.
Se uppsnacket

Uppsnack V75 Mantorp 1 juni

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-5 med Axén och Jesus i studion.
Se uppsnacket

Sidor