Aktuellt:

  • Nettovinst på V75 2014-2021: 1.120.789 kr! 
  • 17/6: Ny fullträff på V4! Nettovinst: 5.471 kr!
  • 14/6: Full pott på V64! Nettovinst: 15.819 kr!
  • 12/6: Ny rak DD! Upstate Face med V75-spiken Vernissage Grif gav 11,41 på dagens dubbel!
  • 23/5: En galopp på spiken fällde oss i sista avdelningen på GS75. Ingen hade sju rätt så vi fick 35.792 kr i tröstnetto!
  • 21/5: Fin ranking gav +24.453 kr. netto på V64!
  • 14/5: Ny fullträff på V64! Nettovinst: 15.545 kr!

Eftersnack V86 Visby 23 juli

Publikrekord på Skrubbs under gårdagen då V86 tog båten över till Visby. Drygt 40.000 kronor blev utdelningen under jackpotomgången och då infriade fyra favoriter sina favoritskap. För tolfte veckan i rad vann minst tre favoriter under V86-spelet och ändå har utdelningarna inte varit "fy skam".

Inledningen på Skrubbs blev helt i vår smak. Ett av omgångens bästa drag Cool Cat Bolden inledde med att leda från start till mål. Hästen är tio år gammal och tog sin femte seger på 46 starter. Det anmärkningsvärda är att samtliga segrar är tagna på Visby och då har hästen bara gjort åtta starter där. Samtliga dessutom från ledningen så att det är en utpräglad spetshäst råder det inga tvivel om. Som Christer Werner sa till oss inför tävlingarna "Han måste gå i ledningen. Går han inte i ledningen så får han inte ens pengar i ett noll-lopp". Fortsätt anmäla till Visby, Christer!

Cool Cat Bolden var ett snyggt drag, men vi grämde oss ändå efter mål då vi hade Cool Cat Bolden i spets och Mesiba Maxim i rygg som troligt scenario. Den tvillingen gav 98 gånger och det är nästintill tjänstefel av oss som inte lirade den.

Hilda Tif höll som väntat inte upp någon ledning i V86-2 och istället kunde Ajja Dara köra sig till spets.  Även det en häst som trivs extra bra i ledningen då hon aldrig förlorat i den positionen. Men det blev det ändring på nu, då Hilda Tif pulveriserade både Ajja Dara och övriga konkurrenter. Tråkigt med en favorit, men utgången var ändå okej då vi satt med favoritkrav i våra reducerade system och således satt vi fullsmetat i de nästkommande loppen.

Det var inte "nöten" direkt, då både favoriten Teetime i V86-3 och Kanyoni i V86-4 infriade sina förväntningar från spelarna och potentialen i våra system var därmed nästintill helt bortblåsta då vi hade mindre streck på de fyra nästkommande loppen. Det såg ut att gå vägen i V86-5 då Alwoods Gangster kom smidigt till ledningen för att sedan gå mot seger över upploppet. Remember Y. kom som skjuten ur en kanon och hann förbi med godmarginal förbi Alwoods Gangster. Körande Elias Strandberg hann till och med att göra Peter Ingves patenterade segergest "benet".

Askö Q. hade på pappret en väldigt lämplig uppgift och Per Lennartsson förvaltade den chansen väl. Tidigt till ledningen och väl där blev han väldigt hård i munnen första varvet och risken fanns att det skulle kosta lite väl mycket över upploppet. Askö Q. var hård hela vägen och vann hur enkelt som helst. Som tvåa ramlade Alfa Giacomo in och därmed var tvillingen i hamn. Vi hade svårt att hitta några riktigt vassa tvillingspel den här omgången och vi tänker aldrig "tvinga" oss fram till förslag som vi inte tror på. Vissa omgångar kan vi ha sex tvillingförslag och som den här gången - bara en. Vi spelade med maxinsats och oddset 6,43 får anses som godkänt.

Årets upplaga av Gotlandslöpningen var inte den bästa som presenterats, men det blev härligt race åtminstone. David Sisu och Zapdos Håjt körde om ledningen, vilket kostade 09,5 första 500. Visst, det är tufft. Men varvningen på tusen meter (14,1) innebar att Ulf Ohlsson åtminstone fick dämpa och köra nästan i 19-tempo i 500 meter. Deuxieme Picsous körde formkusken Torbjörn Jansson helt perfekt med och han kunde lotsa in sjuåringen till säker seger. Hästen vann det här loppet för två år sedan och nu var det alltså dags igen. David Sisu gjorde egentligen vad man kan begära av honom. Det är ju ingen stjärna. Kash's Cantab var sist av de felfria och trots dödens så borde han hållit mycket bättre. Formtapp eller nedsatt av något?

I avslutningen? Vi säger bara, Mattias Djuse! Det räcker så.

Jackpot på Bollnäs på lördag.

Vi hörs då!

Kristofer, Gustaf och "Timo"

Uppsnack V75 Boden 19 juni

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-4 - med Axén och Tim i studion.
Se uppsnacket

Uppsnack V75 Östersund 12 juni

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-4 - med Axén och Noreen i studion.
Se uppsnacket

Uppsnack V75 Mantorp 5 juni

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-2 - med Axén och Hansson i studion.
Se uppsnacket

Sidor