ANNONS

Aktuellt:

  • Våra resultat talar för sig själv... Eller vad sägs om...?
  • Nettovinst på V86 under 2018: 186.807 kr! 
  • Nettovinst på V75 under 2017: 593.995 kr!
  • Nettovinst på V75 2014-2017: 691.350 kr!
  • Nettovinst på DD i V75-materialen 2014-2017: 47.793 kr!

Kristofer Axén

Nästa spel:
(inlagd 13:06 tis 18/9): Jag spelar plats på 9 Danilo Brick (lopp 9) på Solvalla ikväll. Jag spelar även plats på 12 Announcement (lopp 4).

Senaste spelet:
Jag spelade plats på 3 Maracanzo (lopp 5 i lördags). Spelet infriades till 2,12.

Historik:
Beräknat på 100 kr per spel

Antal spel: 97
Vinster: 36
Förluster: 61
Balans: +4633 kr
ROI: 147.76 %
Medelodds: 4.68

 

Daniel Karlsson

Under tisdagen är det uttagningslopp till både Kriteriet och Oaks - en toppkväll med andra ord. Jag kommer göra ett spel direkt i lopp 1 och den jag lägger mina slantar på är 2 Global Vintage. Stoet har inlett karriären på strålande sätt med fyra segrar på lika många starter och blivit bättre och bättre för varje lopp hon fått i kroppen. Det klara huvudscenariot är att hon kommer till spets i tidigt skede och sedan kommer hon bli svår att passera, även för kullens drottning hittills - 9 A Sweet Dance. Att Helena Burmans sto är med i loppet gör att jag har förhoppningar om att få 2,50 gångerna pengarna eller högre på Global Vintage!

Christer Lagerström

Hallå!

Här nedan finner du några intressanta "nästagångare" att hålla koll på i startlistorna framöver. Jag kan inte lova att de nämnda vinner då jag när detta skrivs inte har en aning om var och när de startar nästa gång, men det är sannolikt ändå värt att hålla utik här innan du lämnar in dina spel:)

"NÄSTAGÅNGARE"

Address Book - härlig talang som bara blir bättre och bättre. Klaffade dåligt 29/8, men spurten till andraplatsen var av bästa märke. Vågar nästan lova att han vinner lopp snart!

Tobacco - har hittat formen igen! Snygg spurt bakom Volstead 28/8. Hade eventuellt kunnat utmana med bättre "glid". Borde ha bra chans att vinna lopp snart! 

Stella Newmen - toppform för dagen. Stod hårt inne mot tuffa ston 29/8 (I Love Paris vann), men spurtade starkt till andraplatsen. Het segerkandidat i mer lämpligt gäng framöver.

Kövras So Far - har precis som hela Stall Bergh hittat toppformen. Gick starkt bakom en "omöjlig" Laskari på V75 26/8. Mycket hett segerbud i kommande starter - håll utkik!

Michelango Ås - haft en svacka, men är nu kraftigt på gång igen. Trots hårt motstånd och stentufft tempo satt han fast med allt sparat 24/8. Lite av samma visa näst senast. Vinner snart?!

Odessa Celeber - vann visserligen näst senast, men platsar ändå här! Jag är helt inne på att hon utvecklats till en nivå som är högre än vad gemene man tror. Örjan körde bort henne i kvalet till Derbystoet 22/8 - ny seger tas snart!

Short In Cash - inte helt pålitlig, men besitter en mäktig kapacitet. Spurtade vassast av alla 1/8 (bättre än Coin Perdu). Bör vinna snart!

SENASTE VINNAREN 

Aliss Wadd - är under utveckling och vann direkt då hon placerades i GRUVAN! Rekommendationen var vinnarspel + V4-spik under lördagen den 24/8, och hon tog då en relativt enkel seger till vettigt odds/procent.