ANNONS

Aktuellt:

  • Det finns inga genvägar - vi lägger mer tid på tipsen än några andra...
  • ...vilket lönar sig! Våra resultat är landets främsta(!?), eller vad sägs om:
  • 8/1: Framgång på nytt! V64-netto: 10.386 kr!
  • 9/1: DD-oddst med våra förstarankade hästar: 63 gånger! DD-netto: 15.363 kr!
  • 10/1: V64-succé! Netto på kvällens tipsmaterial: 81.869 kr!
  • Nettovinst på V75 2014-2018: 511.573 kr!
  • Nettovinst på V86 2016-2018: 122.008 kr!

Farnod Pirayehgar

Farnod Pirayehgar är 34 år och uppväxt i Stockholm. Han introducerades i spelets värld via poker, som han spelat på heltid i närmare ett decennium.

- Det är klart att alla år som jag studerat och spelat poker hjälpt mig med travet. Man utvecklar ”rätt tänk” med tiden. Det enda väsentliga vid ett pokerbord är att varje beslut som tas är byggt på sannolikheten för att en viss händelse ska inträffa. Är ens spelstrategi långsiktigt vinstgivande är det bara att nöta på tills man hinner ikapp variansen. Samma sak gäller i travet, även om det handlar om mer subjektiva bedömningar här.

Senaste åren har Farnod skiftat fokus och formligen ”levt och andats” trav. Hans signum är hårt arbetade med ett oändligt grävande i lopparkivet.

- Mitt travintresse fick jag av min far som ägde ett ATG-ombud i över tio år. Jag blev travbiten i sena tonåren och när jag fastnar för något ger jag verkligen 100 procent. Även innan jag började med travet på heltid kunde jag sitta uppe till småtimmarna för att analysera en spetsstrid en extra gång eller för att gå igenom gamla lopp och se om en häst gått med skygglappar tidigare. Det handlar om att ge sig själv bästa tänkbara förutsättningar för att vinna. Just den inställningen är något jag tagit med mig i mitt arbete på Spelvärde.se.