ANNONS

Aktuellt:

  • Nettovinst på V75 sedan starten 2014: 951.455 kr!
  • Nettovinst på V86 2016-2018: 122.008 kr!

Robin Malmgren

Robin Malmgren är 30 år och är uppväxt i Eskilstuna. Redan som liten började han springa på hemmabanan Sundbyholm tillsammans med sin pappa samt bror och sedan dess är han fast. Under hela uppväxten drev hans pappa ett ATG-ombud där Robin tidigt började sköta butikens andelsspel med framgång. Kort efter studenten startade han ett bolag med fokus på tips till ATG-ombud i olika former och efter flera olika vändor hamnade han till slut på Spelvärde.

- Jag har jobbat med olika typer av travtips under hela mitt vuxna liv och kan inte tänka mig en annan typ av arbete. Att gå från ax till limpa med ett lopp och sedan få facit är otroligt intressant och det är just i analysbiten som jag har mina främsta styrkor. Jag gillar verkligen att man får ett kvitto på om man tänkte rätt eller inte och får sedan analysera varför det blev som det blev.

Just analyserandet har lett till ett gäng sexsiffriga vinster - den första redan som 18-åring.

- Jag fick en bra start på mitt vuxna travspelande när jag som nybliven 18-åring tog hem en vinst på dryga 400.000 i samband med en finalomgång på Solvalla. Travet är dock mer än bara spelet för mig och jag har träffat många goda vänner genom sporten. Att åka med grabbgänget till Halmstad under Sprintermästarhelgen varje år är ett stående inslag i kalendern.

Även om travet tar mycket tid har Robin även ett brinnande intresse för fotboll och han spelar även själv i den mån han hinner med.

- Numera håller jag till i fyran och spelar med flera barndomsvänner, vilket är ett roligt avbrott från travet. Det största problemet är dock att matcherna emellanåt krockar med V75 på lördagarna, men numera är det enklare att lösa med tanke på all teknik. Det var värre för tio år sedan...