Aktuellt:

  • 21/5: Topprank gav sju rätt och 78.837 kronor netto! Dessutom 18.304 kronor nettovinst på dagens dubbel med skyhöga oddset 94,52!
  • 20/5: Dagens Dubbel till 37 ggr. Precis vad doktorn beställde en fredagskväll! 
  • 8/5: Tvillingen Stommens Erik - Ekas Zalming gav oss otroliga 27 gånger pengarna!
  • 1/5: Att börja dagen med en tvilling till 12 gånger pengarna är bra för magen!
  • 3/5: Rak DD till 11,87 - tack för kaffet!
  • Nettovinst på V75 2021: +417.448 kr!
  • Nettovinst på V75 2014-2021: 1.064.032 kr! 
V64 Jägersro, torsdag 26 maj

Rackhamn jagar första årssegern

Kisti Himmelsfärds-torsdag innebär "röd dag" och starttid för V64 redan 15:00. Jägersros startlistor kryllar, som vanligt numera, av internationella inslag och detta höjer svårighetsgraden. Det är också tacksamt för den som har möjlighet att "gräva" lite extra i de utländska lopparkiven - där kan man hitta riktigt fina fynd för dagen. Detta har vi givetvis gjort och efter det så ser vi mycket fram emot den här kvällen. Klockan 11:00 på torsdag släppt materialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - klockan 14:00- återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V64, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V65 Solvalla, fredag 27 maj

Elitloppshelgen smyger igång!

Det är framför allt lördag och söndag som står i fokus den här veckan, men Solvalla smyger igång i vanlig ordning på fredag med V65 och precis som hela helgen är startlistorna kittlande! 20.00 på torsdag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En halvtimme före spelstopp - 12.15 på fredag - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V65 och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V4 Solvalla, lördag 28 maj

Härliga Sweden Cup är tillbaka - samtliga tre försök på V4-spelet!

De två senaste åren har det inte körts något Sweden Cup, men i år är det tillbaka igen - något vi gillar skarpt. Samtliga tre försökslopp finns med inom V4-spelet och det kommer bli minst sagt riviga race! Klockan 10.00 på lördag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En halvtimme före spelstopp - 12.15 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V4, Lunch Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V75 Solvalla, lördag 28 maj

Hinner Diable De Vauvert ikapp Piemonte i Harper Hanovers lopp?

Franske Diable De Vauvert (V75-7) vann på imponerande vis i Prix De Paris näst senast och slog bland andra Elitloppshästen Etonnant. Diable De Vauvert tillhör de bästa hästarna i Frankrike och är tveklöst en av huvudfigurerna i årets upplaga av Harper Hanovers lopp. På startvolten finns dock Piemonte som siktats mot "Harpers" under en längre tid och frågan är om fransmannen hinner ikapp honom? Som alltid är det idel topplopp under Elitloppslördagen och klockan 15.00 på fredag släpps vårt omfattande tipsmaterial till omgången - som vi vågar påstå är världens mest genomarbetade i travsammanhang. Materialet innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, slutsatser på varje häst, intervjuer, systemförslag, omfattande statistik - med mera! 13.00 på lördag återkommer vi under “senaste nytt”. Där fyller vi kontinuerligt på med färska intervjuer och ny het info till omgången. En timme före spelstopp uppdaterar vi också våra rankingar samtidigt som vårt definitiva systemförslag släpps.
Köp tipsmaterialet - 159:-
V75 Solvalla, söndag 29 maj

Elitloppet – en gång om året!

Den här tävlingsdagen behöver ingen närmare presentation. Det är Sveriges största travdag! Utöver Elitloppet finns det självfallet flera högintressanta lopp och vi kommer i princip att ägna all vaken tid åt läsa på omgången! Klockan 20.00 på fredag släpps vårt omfattande tipsmaterial till omgången - som vi vågar påstå är världens mest genomarbetade i travsammanhang. Materialet innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, slutsatser på varje häst, intervjuer, systemförslag, omfattande statistik - med mera! 13.00 på söndag återkommer vi under “senaste nytt”. Där fyller vi kontinuerligt på med färska intervjuer och ny het info till omgången. En timme före spelstopp uppdaterar vi också våra rankingar samtidigt som vårt definitiva systemförslag släpps.
Köp tipsmaterialet - 159:-

Uppsnack V75 Gävle 21 maj

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-2 - med Rasmus och Jesus i studion.
Se uppsnacket

Uppsnack V75 Umåker 14 maj

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-4 - med Tim och Jesus i studion.
Se uppsnacket
Tim Schlaucher Esser

Stor jackpot på Top7!

Det är fin jackpot på Top7 denna vecka och eftersom återbetalningen av allt att döma kommer överstiga omsättningen så är det spelläge. Vi bjuder på Tim Schlaucher Essers Top 7-analys!
Läs blogginlägget

Sidor

Nyhetsbrev

Ja tack! Jag vill ha Spelvärdes nyhetsbrev och godkänner härmed TR Medias villkor