Aktuellt:

 • 29/11: Sju rätt på GS75 för andra söndag för andra veckan i rad! Nettovinst: 13.737 kr!
 • 22/11: Toppranking och stabila spikar ordade fina GS75-nettot på 36.983 kr!
 • 5/11: Fina spikar ordnade 9.698 kr på V64!
 • 10/10: 15.671 kr nettovinst på V75!
 • 10/10: V4-vinst för tredje veckan i rad! Nettovinst: 14.685 kr!
 • ​​Nettovinst på V75 2014-2019: 893.915 kr!
V64 Kalmar, fredag 4 december

Lättare balans, bike och perfekta förutsättningar - stark spik!

Johan Svenssons, Farlander Am, har gått fram som en ångvält och i kväll finns det chans till ny seger för konstellationen Persson/Svensson med Grace River. Det är dock efter väldigt långt uppehåll och vi har bättre spikar, bland annat väntar en mycket intressant utrustningsändring där vi även har lättning i balansen! Det är mindre än en timme kvar till spelstopp, vilket innebär att "senaste nytt" är publicerat och tipsmaterialet i sin helhet släppt! Materialet innehåller loppanalyser, spetsanalyser, intervjuer, systemförslag till V64, Dagens Dubbel, Tvillingspel, fullständiga rankningar - med mera! Mot sex rätt!
 • V64-1:

  Infinitus har en intressant uppgift, men är inte spelprocenten väl tilltagen på en häst som vunnit 1/15 i år? Raka besked!

 • V64-2:

  Öppet lopp där ingen är chanslös, men en duo höjer sig!

 • V64-3:

  Ibland är det bara en fråga om pris och inget annat - Ensam A!

 • V64-4:

  Utrustningsändringen är ljuv musik!

 • V64-5:

  Senaste insatsen var ruggig och HUR kan hon inte vara favorit!?

 • V64-6:

  Vasst startfält i E3 Revanschen och A-gruppen är stark!

Visa omgångens V64-löpsedel
Köp tipsmaterialet - 99:-
V4 Åby, lördag 5 december

Två veckor med favoritparad - dags att bryta trenden!

Vi inledde på bästa möjliga vis i lördags med att sätta omgångens bästa spik, Cyrano de B, i V4-1 och sedan utgång på Vanja (15 procent) i V4-2. Tyvärr avslutades omgången med favorit-favorit då vi satt med mer eller mindre fulla fält i båda loppen. Det var andra veckan i rad V4an betalade småsmulor och nu hoppas vi att trenden bryts! Klockan 10.00 på lördag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En halvtimme före spelstopp - 14.15 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V4, Lunch Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V75 Åby, lördag 5 december

Farlander Am spikades förra helgen - ny toppspik på V75 Åby!

Farlander Am spikades förra lördagen och han var verkligen hur bra som helst. V75 på Åby älskar vi och vi har en ny toppspik att luta oss emot. Vårt omfattande tipsmaterial till V75-omgången är släppt. Det innehåller fullständiga rankningar, analyser, intervjuer med kuskar och tränare, slutsatser på varje häst, statistik, Tvillingspel, systemförslag - med mera! 13.00 på tävlingsdagen återkommer vi under “senaste nytt”. Där fyller vi kontinuerligt på med färska intervjuer och ny het info till omgången. En timme före spelstopp uppdaterar vi också våra rankingar samtidigt som vårt definitiva systemförslag släpps. Vi vågar påstå att materialet, som är ett måste för dig som vill ha bästa tänkbara förutsättningar på V75, är världens mest genomarbetade i travsammanhang!
 • V75-1:

  Det kan vara så att vi är en start för tidig, men vi kan inte låta bli när vi läser så låg procent... Det kan vara en kanoninsats på ingång!

 • V75-2:

  "Robert Berghs häst är favorit, men jag har kollat upp den hästen och hon var lite sämre senast" - vi älskar kuskar som är pålästa! 

 • V75-3:

  Jämnt och fint treåringslopp, men det är en häst som sticker ut - ensam A!

 • V75-4:

  Vi satt med skägget i brevlådan efter att ha spikat Behind Bars som storfavorit i senaste starten. Nu är procenten ännu högre... Given lösning!

 • V75-5:

  Very Kronos är rikets bästa häst för dagen och nu möter han inte ens Cyber Lane. Är det bara att svälja procenten och gå vidare? Det här loppet går vi igenom i Facebook Live!

 • V75-6:

  Favoriten He's Marvelous är segerlös efter fem starter med skor runt om. Läge att gå emot, eller tar han tredje raka ändå? OMGÅNGENS BÄSTA SPIK!

 • V75-7:

  Vikens High Yield har tävlat barfota runt om 15 starter i rad. Hur ska man hantera honom nu? Glasklart besked ges!

Visa omgångens V75-löpsedel
Köp tipsmaterialet - 149:-
GS75 Romme, söndag 6 december

Vi går för tredje raka - Örjan och Redén tar revansch med Roli Eld?

GS75 den här söndagen arrangeras av Romme och det är bra sportslig kvalitet. I inledningen ska Roli Eld ta revansch efter att ha blivit nerspeedad av Våler Nikolai senast och i avslutningen har vi ett klass-2 försök där Galileo Journey jagar fjärde raka segern. Vi går för tredje raka efter att ha prickat in sjuan två söndagar i rad. Klockan 20.00 på lördag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 14.00 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till GS75, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 129:-

Uppsnack V75 Åby 5 december

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-5 - med Jesus och Tim i studion.
Se uppsnacket
Podcast

Spelvärdes stora kuskranking

Måndagssnack från Spelvärde är här med ett fullmatat avsnitt när Jesus, Axén och Tim tar ton och bjuder på en stor ranking av Sveriges bästa kuskar tillsammans med flera ämnen som ni inte vill missa.
Lyssna på podcasten

Uppsnack V75 Solvalla 28 november

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-5 - med Farnod och Tim i studion.
Se uppsnacket

Uppsnack V75 Jägersro 21 november

Varje fredag 15.00 sänder vi live från vår Facebook-sida där två personer från redaktionen svarar på tittarnas frågor rörande en V75-avdelning i omgången. Denna vecka avhandlas V75-5 - med Hansson och Tim.
Se uppsnacket

Sidor

Nyhetsbrev

Ja tack! Jag vill ha Spelvärdes nyhetsbrev och godkänner härmed TR Medias villkor