ANNONS

Aktuellt:

 • Nettovinst på V75 sedan starten 2014: 1.043.067 kr!
 • Nettovinst på V86 2016-2018: 122.008 kr!

V65 Solvalla fredag 26 maj

Senaste nytt

Nedan redovisas ny info som tillkommit sedan grundmaterialet släpptes. Uppdaterade rankingar och rubrikhästar hittas under "Omgången".

Nytillkomna balans- och utrustningsändringar

 • 9 New Star Power (V65-1) kommer precis som vi nämnde i grundmaterialet tävla barfota runt om. Det är i alla fall anmält så. Hästen har inte gått meden balansen på över ett år på svensk mark. Ändringen är relativt intressant, men hästen har inte lyckats ta någon pallplacering på två försök med den balansen i Sverige och vi gör inga ändringar i rankingen. 
 • 6 Handsome Pelle (V65-2) är anmäld barfota runt om. Hästen har gått med skor runt om i sina tidigare starter. Visst kan ändringen vara positiv, men vi är inte enbart positivt inställda till ändringar på hästar som är hårt spelade. Vi vidhåller att "Pelle" är överspelad (beror främst på att kort distans sannolikt är en nackdel i kombination med att han inte är speciellt snabb ut) och vår tro på spiken Vuelta Mas Rapida är fortsatt stor!
 • Wilhelm Paal rycker skorna även på 10 Uniko Power (V65-2). Hästen har aldrig gått med den balansen och ändringen är givetvis intressant. Vi har dock inga tankar på att gardera 5 Vuelta Mas Rapida och i och med att Uniko Power redan är högt rankad så är det inte aktuellt med några rankingändringar. 
 • 11 Chablis Premier (V65-2) är anmäld barfota runt om. Hästen har gått med skor runt om i samtliga starter utom en (barfota fram). Ändringen kan givetvis ge effekt och vi lyfter upp hästen i B-gruppen. 
 • 3 Unique Amok (V65-4) är anmäld barfota runt om. Hästen har gått med den balansen en gång tidigare och galopperade då. På sistone har hon gått barfota fram. Då hästen troligen fortfarande saknar lite form så får hon behålla sin plats i rankingen. Det är inte heller givet att barfota runt slutar på ett bättre sätt än vid förra försöket.
 • 8 Unbearable (V65-4) är anmäld barfota runt om. Ändringen är klart intressant då hästen höjt sig barfota fram på sistone. Nu verkar han vara redo för ytterligare en lättning och vi lyfter upp honom som etta i rankingen! Procenten är mycket attraktiv och han kan göra mycket grovjobb på egen hand. 5 Bonete är fortfarande hästen i loppet som startar med högst segerchans (med knapp marginal). Procenten på henne har dock ökat under dagen och vi blir inte förvånade om hon är favoritspelad vid spelstopp. Bonete är fortsatt en given A-häst, men han hon får nöja sig med andrastrecket. 
 • 10 Bruno Bagheera (V65-5) är anmäld med skor runt om. Gick barfota fram i sin senaste start. Skor runt om är knappast optimal balans, men hästen tagit samtliga pallplaceringar utom en med skorna på. Balansändringen är ingenting som får oss att peta bort honom ur A-gruppen.
 • 12 Ready Ribb (V65-6) är anmäld med optimal balans - det vill säga barfota fram. I årsdebuten senast gick han med skor runt om. Befäster sin plats som etta i rankingen och är en sund favorit. 
 • 14 Bucks To Burn (V65-6) är anmäld barfota runt om. Hästen såg fin ut och galopperade bort en framskjuten placering med den balansen näst senast. Vi är tämligen övertygade om att barfota runt om ökar hans kapacitet, och med tanke på att han kan mycket i grunden och botten så lyfter vi upp honom i A-gruppen. Hästen är så pass grundbra att han med en ryggresa på exempelvis Ready Ribb kan slå av denne den sista biten. 

Övrig nytillkommen info

 • Relativt varmt i luften och mestadels soligt väder - Elitloppshelgen kan börja! Solvallas bana kommer att vara snabb och det är givetvis möjligt att tävla med valfri balans.