ANNONS

Aktuellt:

  • Nettovinst på V75 sedan starten 2014: 1.043.067 kr!
  • Nettovinst på V86 2016-2018: 122.008 kr!

V86 Solvalla/Jägersro onsdag 12 december

Senaste nytt

Nedan redovisas ny info som tillkommit sedan grundmaterialet släpptes. Uppdaterade rankingar och rubrikhästar hittas under "Omgången".

Övrig ny info

  • Preben Sövik ersättarer Markus Niklasson bakom 2 Harvesting Time (V86-7). Inget plus, men inte heller rankingavgörande. 
  • 4 Dwight Sisu (V86-6) har droppat på strecken (17 procent när grundmaterialet släpptes). Vi petar bort honom från rubriken "Omgångens mest överspelade", men spelvärdet är fortsatt lågt. 
  • 6 Diamond Hall (V86-7) är fortsatt endast spelad till 13 procent av insatserna. Högt spelvärde med andra ord! Spelarkollektivet anser att detta är ett mycket öppet loppet - och det har man ju rätt i - men det hindrar inte oss från att ta ställning och spika, istället för att gardera brett som de flesta andra. 
  • 1 Sebastian Journey (V86-8) är anmäld med jänkarvagn. Hästen har aldrig gått med bike tidigare och denna ändring flaggade vi för redan i grundmaterialet, trots att det inte gick att hitta den infon på annat håll. Första bike är givetvis högintressant och "Sebastian" behåller sin plats i rankingen. 
  • Klart godkända banunderlag både på Solvalla och Jägersro. Med tanke på årstiden och det omväxlande vädret finns det ingenting att klaga på.

Intervjuer

"plan A är att köra i ledningen"

Peter Untersteiner har två hästar på V86.

- 1 Roller Coster Ås (V86-3) har gjort två positiva lopp och känns bra inför detta. Jag hoppas vi kan komma till ledningen och plan A är att köra där. Han verkar bita ifrån sig bra i den positionen och ska göra ett försök. Det blir helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

- 8 Galvani Boko (V86-7) ska gå i vanlig vagn nu när det är voltstart. Vi kom risigt på det senast och det är första gången med volt för mig nu, så det har jag ingen koll på hur han hanterar. Han vinner inte på beställning, men allt känns bra i träningen i alla fall. Vi fortsätter med norskt huvudlag som senast.