Aktuellt:

 • Total nettovinst på V75 i år: 605.726 kronor!
 • Total nettovinst på V65 i år: 168.857 kronor!
 • V86-resultat 2016: + 73.535 kronor!
 • V75-resultat 2014-2016: + 97.355 kronor!
 • DD-resultat i V75-materialen 2014-2016: + 33.766 kronor!
 • Resultat för dig som ryggat allt i våra V75-material 2014-2016: +114.501 kronor!
 • 89 kronor/V75-omgång för dig som tecknar årsabonnemang! 40 procents rabatt!
 • 64 kronor/V86-omgång för dig som tecknar årsabonnemang! 35 procents rabatt!

Primära flikar

OBS!
Har du ett konto registerat sedan tidigare måste du begära ett nytt lösenord.
 

Ange den e-postadress du registrerade på Spelvärde.
Skriv in ditt lösenord.

Spelvärde.se grundades i mars 2014 med ambitionen att erbjuda världens mest genomarbetade och bästa travtips. Våra starka resultat har medfört att vi på rekordtid blivit Sveriges ledande tipstjänst för spel på trav.

VI GER DIG:

 • Ranking och spelförslag
 • Omgångens bästa tvillingspel
 • Tränar- och kuskintervjuer
 • Unik statistik för omgången
 • Travfakta med loppkommentarer, vagninfo, huvudlagsinfo och statistik
 • Frågelåda till våra tipsters
 • "Senaste nytt"-information

VILKA ÄR PERSONERNA BAKOM SPELVÄRDE.SE?

Gustaf Björck är grundaren till Spelvärde.se och arbetade före dess på Travronden i tolv år. En sexmiljonersvinst, en 4,5 miljonersvinst, en tremiljonersvinst, samt flertalet sexsiffriga V75-vinster finns på "meritlistan". Gustaf är en vass systembyggare som förutom sina stora hästkunskaper även har nytta av sina statistiska ”nördkunskaper” när han tippar.
Läs mer om Gustaf Björck

Kristofer Axén var hjärnan bakom en 11,4-miljonersvinst dagen före julafton 2009 och gjorde sig därmed känd i travkretsar över en natt. Därefter valde den, förhållandevis, unga förmågan att satsa stenhårt på travet. Hästar köptes in, under två sejourer har han jobbat hos Per Lennartsson och tillsammans med en vän startades sajten travspetsen.se som snabbt växte i popularitet. Kristofer har ett kontaktnät inom travet som åtminstone få i hans ålder kan mäta sig med och alla som någon gång kommit i kontakt med honom vet att seriositet och noggrannhet avspeglar sig i allt han gör.

Läs mer om Kristofer Axén

Farnod Pirayehgar introducerades i spelets värld via poker, som han spelat på heltid i närmare ett decennium. Han har sedan barnsben haft en stark analytisk förmåga och efter att ha sett sitt första Elitlopp på plats 2004 har hans travintresse trissats upp allt mer. Senaste åren har Farnod formligen ”levt och andats” trav. Hans signum är hårt arbetade med ett oändligt grävande i lopparkivet - något som hittills belönat honom med ett antal storvinster. Farnods speltekniska förmåga medför systemkonstruktioner där spelvärde alltid är A och O.

Läs mer om Farnod Pirayehgar

Daniel Karlsson gick ut gymnasiet för 2,5 år sedan och livnärde sig på spel i 1,5 år fram till rekryteringen på Spelvärde i januari 2015. Han har mer eller mindre sett samtliga travlopp som körts i Sverige senaste fyra-fem åren. "Besattheten" av trav - i kombination med ett starkt minne - har också gjort honom framgångsrik. Bland annat drog han in en sjusiffrig vinst på V64 i november 2014. Vi vågar påstå att ingen 23-åring i landet har större kunskaper när det gäller SPEL på trav än Daniel. Går under smeknamnet "Jesus" på redaktionen.

Läs mer om Daniel Karlsson

Christer Lagerström skapade redan i (för) ung ålder ett stort intresse för sport och spel, utan att någon i hans närhet vet riktigt hur. Trots en ännu icke döende ålder, har han hunnit med en hel del i livet, där sport och spel givetvis varit i fokus. Talangfull fotbollspelare i AIK, juniorlandslagsman i innebandy och flertalet säsonger i Elitserien samt proffsspel i Schweiz, Svensk Mästare i poker under dess glansdagar 2008, flerfaldig miljonvinnare på V75 där han ensam vann 4,6 miljoner 2009 (vilket fortfarande är den enskilt största vinsten) - är ett axplock av vad som hunnits med. De senaste tio åren har Christer livnärt sig som yrkesspelare (trav, poker och sportbetting) och travet har alltmer vuxit fram som en favorit. Förmågan att värdera samtliga viktiga faktorer (ej förblindas av en) i en analys, "läsa loppen" och framförallt agera "oddsmedvetet" - är hans största styrkor.

Läs mer om Christer Lagerström

Robin Malmgren är 27 år och har sprungit på hemmabanan Sundbyholm i över 20 år. Travintresset härstammar givetvis därifrån, och det blev inte mindre av att hans pappa drev ett ATG-ombud under 15 år av uppväxten. De sju senaste åren har Robin jobbat heltid med travtips i olika former och - framförallt - har han gjort sig känd som enormt duktig på att analysera fram hur loppen blir körda. Robin har ett starkt engagemang för såväl sporten som spelet och på fritiden spelar han fotboll i division 4-laget Triangelns IK.

Läs mer om Robin Malmgren

EXTRAPERSONAL

Mikael Oscarsson jobbar (på distans) sedan september 2016 kontinuerligt med V86-tips på Spelvärde. Han är 36 år, bor i Uddevalla och har varit travintresserad så länge han kan minnas. "Det är min fars "fel".  Han besökte Åby, Axevalla, Årjäng och Åmål i stort sett varje tävlingsdag, och då följde oftast jag och min bror med. De första åren var det väl inte travet som det var det mest intressanta, det fanns ju roligare saker att göra. Till exempel att samla på "torskbongar". Vi hade alltid flera fulla kassar med oss hem efter varje tävlingsdag. Att det kunde vara så roligt..."

Läs mer om Mikael Oscarsson

Per Johansson är 33 år, och jobbar sedan 2015 extra på Spelvärde.se. Via ponnytrav och hästägande inom familjen tändes "gnistan" redan som liten grabb, vilket senare utvecklats till ett "nördigt" intresse. Per har hunnit med att vara hästägare, där den självklara höjdpunkten var att få kliva in i vinnarcirkeln efter ett V75-lopp på Åby - med en häst som han var med och handplockade på stuteriet som ettåring. Efter några år som bosatt i Norge med regelbundna besök på Bjerke, Momarken och Drammen är han nu tillbaka i Sverige. Kombinationen att våga ta bort dåliga favoriter och tro stenhårt på egna idéer och synintryck har hittills givit Per ett par sexsiffriga vinster - och är en strategi som träffar mitt i prick med Spelvärdes spelfilosofi.

Anton Stöckel är 27 år och har alltid haft travet nära till hands, tack vare en ”travgalen” familj. Från att som "barn" ha spelat på hästarnas formrader sitter han idag och gör grundliga analyser, såväl privat som när han arbetar på Spelvärde. ”Fel i spetsstriden, fel i slutstriden” - Anton mantra innebär att det inte är ovanligt att han ägnar timmar på att plöja lopparkiv/ringa intervjuer enbart för att få stenkoll på vem som sitter i spets i ett enda lopp. Intresset för spelet har på senare tid utvecklats till ett lika stort intresse för sporten. Idag är han hästägare och går även på travskolan, med förhoppningen om att en dag köra totolopp - ”Då är det bara att lira!”, hälsar Anton." Återstår att se...