ANNONS

Aktuellt:

  • Nettovinst på V75 sedan starten 2014: 858.100 kr!
  • Nettovinst på V86 2016-2018: 122.008 kr!

Primära flikar

OBS!
Har du ett konto registerat sedan tidigare måste du begära ett nytt lösenord.
 

Ange den e-postadress du registrerade på Spelvärde.
Skriv in ditt lösenord.

Spelvärde.se grundades 2014 med ambitionen att erbjuda världens mest genomarbetade och bästa travtips. Våra starka resultat medförde att vi snabbt blev Sveriges ledande tipstjänst för spel på trav - en position vi behållit sedan dess.

VI GER DIG:

  • Ranking och spelförslag
  • Omgångens bästa tvillingspel
  • Tränar- och kuskintervjuer
  • Unik statistik för omgången
  • Travfakta med loppkommentarer, vagninfo, huvudlagsinfo och statistik
  • Frågelåda till våra tipsters
  • "Senaste nytt"-information

VILKA ÄR PERSONERNA BAKOM SPELVÄRDE.SE?

Farnod Pirayehgar introducerades i spelets värld via poker, som han spelat på heltid i närmare ett decennium. Han har sedan barnsben haft en stark analytisk förmåga och efter att ha sett sitt första Elitlopp på plats 2004 har hans travintresse trissats upp allt mer. Senaste åren har Farnod formligen ”levt och andats” trav. Hans signum är hårt arbetade med ett oändligt grävande i lopparkivet - något som hittills belönat honom med ett antal storvinster. Farnods speltekniska förmåga medför systemkonstruktioner där spelvärde alltid är A och O.

Läs mer om Farnod Pirayehgar

Kristofer Axén var hjärnan bakom en 11,4-miljonersvinst dagen före julafton 2009 och gjorde sig därmed känd i travkretsar över en natt. Därefter valde den, förhållandevis, unga förmågan att satsa stenhårt på travet. Hästar köptes in, under två sejourer har han jobbat hos Per Lennartsson och tillsammans med en vän startades sajten travspetsen.se som snabbt växte i popularitet. Kristofer har ett kontaktnät inom travet som åtminstone få i hans ålder kan mäta sig med och alla som någon gång kommit i kontakt med honom vet att seriositet och noggrannhet avspeglar sig i allt han gör.

Läs mer om Kristofer Axén

Daniel Karlsson gick ut gymnasiet för 6 år sedan och livnärde sig på spel i 1,5 år fram till rekryteringen på Spelvärde i januari 2015. Han har mer eller mindre sett samtliga travlopp som körts i Sverige senaste sex-sju åren. "Besattheten" av trav - i kombination med ett starkt minne - har också gjort honom framgångsrik. Bland annat drog han in en sjusiffrig vinst på V64 i november 2014. Vi vågar påstå att ingen 25-åring i landet har större kunskaper när det gäller SPEL på trav än Daniel. Går under smeknamnet "Jesus" i travkretsar.

Läs mer om Daniel Karlsson

ÖVRIG PERSONAL

Christer Lagerström skapade redan i (för) ung ålder ett stort intresse för sport och spel, utan att någon i hans närhet vet riktigt hur. Trots en ännu icke döende ålder, har han hunnit med en hel del i livet, där sport och spel givetvis varit i fokus. Talangfull fotbollspelare i AIK, juniorlandslagsman i innebandy och flertalet säsonger i Elitserien samt proffsspel i Schweiz, Svensk Mästare i poker under dess glansdagar 2008, flerfaldig miljonvinnare på V75 där han ensam vann 4,6 miljoner 2009 (vilket fortfarande är den enskilt största vinsten) - är ett axplock av vad som hunnits med. De senaste tio åren har Christer livnärt sig som yrkesspelare (trav, poker och sportbetting) och travet har alltmer vuxit fram som en favorit. Förmågan att värdera samtliga viktiga faktorer (ej förblindas av en) i en analys, "läsa loppen" och framförallt agera "oddsmedvetet" - är hans största styrkor.

Tim Schlaucher Esser är en 23-åring från Malmö som vid sidan av sina studier under flera år livnärt sig på spel på trav och fotboll. Sedan årsskiftet arbetar han heltid för TR Medias tipsprodukter, med huvudfokus på Spelvärde. Trots att Tim är född och uppväxt med regelbundna besök på Jägersro under barndomsåren så var det först via sportsbetting på fotboll som intresset för travspel tog fart ordentligt. Tim älskar att klocka hästar och tror stenhårt på att den enda vägen till framgång inom travspel är ett gediget grundarbete i lopparkivet. Han har också ett stort intresse för statistik och försöker alltid hitta nya metoder och verktyg för att utveckla sitt spelande.

Mikael Oscarsson jobbar sedan 2016 kontinuerligt med V86-tips på Spelvärde. Han bor i Uddevalla och har varit travintresserad så länge han kan minnas. "Det är min fars "fel". Han besökte Åby, Axevalla, Årjäng och Åmål i stort sett varje tävlingsdag, och då följde oftast jag och min bror med. De första åren var det väl inte travet som det var det mest intressanta, det fanns ju roligare saker att göra. Till exempel att samla på "torskbongar". Vi hade alltid flera fulla kassar med oss hem efter varje tävlingsdag. Att det kunde vara så roligt..."

ANSVARIG UTGIVARE

Gustaf Björck är grundare och ansvarig utgivare för Spelvärde.se: "Ambitionen med Spelvärde var att skapa en tipstjänst med sådant innehåll som jag själv skulle vilja ha det som kund. Omfattande statistik, redogörelse för viktiga balans-/utrustningsändringar, djupgående intervjuer/analyser på ett sätt som ingen annan gjort, och inte minst: värderingar av ekipagen med spelvärde i fokus. Det viktigaste steget som spelare att ta, vare sig det handlar om trav, fotboll eller något annat, är att sluta ställa sig frågan "vem vinner". Utgångsfrågan bör istället vara "hur hög är sannolikheten för att hästen/laget vinner?".