Laddar
Laddar

Andelsspel

En del av våra tipsters gör andelssystem via Köpandel.se till ATG:s stora spelformer varje vecka. Klicka på länkarna nedan för att komma till deras respektive lag på ATG Butiksandelar.

Adam Sundqvist

Adam Sundqvist, från Gävle och jobbar extra som tipster på Spelvärde.se vid sidan av mitt ordinarie jobb. Mitt travintresse är mycket stort! Jag har några riktigt fina andelsspelsvinster i bagaget - där de två största är: 2022-09-30 (V86 Superdays) - 11 andelsköpare fick dela på 2.256.434 kr. 2019-08-25 (Sundsvall Open Trot) - 35 andelsköpare fick dela på 6.898.129 kr. Jag ser alltid till att det finns stor potential i mina system!

Daniel "Jesus" Karlsson

Daniel Karlsson - går under namnet "Jesus". Jag ser nära nog alla lopp som körs i Sverige varje år och har bra koll på de flesta hästarna i landet - vad de besitter för egenskaper samt med vilken utrustning de tävlat. Välkommen att hänga med på mitt andelssystem!

Tim Schlaucher Esser

Tim Schlaucher Esser – jobbar på Spelvärde.se. Mitt travintresse sträcker sig många år tillbaka och de senaste åren har jag med framgång jobbat med att plugga travlopp på heltid.