Laddar
Laddar

Vad kan vi hjälpa dig med?

För oss är det viktigt att du enkelt kan få svar på dina frågor och funderingar. Här hittar du frågor vi ofta får från våra kunder - och svaren på dem. Skulle du behöva ytterligare assistans är du varmt välkommen att höra av dig till oss på support@spelvarde.se

Snabbhjälp

Frågor & Svar

 • Under "Mitt konto" finns alla köp som historiskt gjorts på ditt konto registrerade. Genom att klicka på omgången får du fram tipsmaterialet. På så sätt kan du exempelvis gå tillbaka och se hur vi tänkte i en loppanalys för en månad sedan.

 • Vi levererar tips till alla V75-, V86-, GS75- och V64-omgångar. Vi gör även tips till V65 på fredagslunchen samt till V4:an som går på V75-banan på lördagarna.

 • Vår rekommendation är att lämna in något av våra Jokersystem. Det är dem som historiskt dragit in störst vinster och förutsättningarna för att lyckas är allra bäst där. Våra totalresultat hade varit ännu starkare om vi bara gjort Jokersystem, men vi vet samtidigt att det finns kunder som föredrar matematiska system och därför gör vi även sådana till alla tipsmaterial. 

  Vi vill understryka att du inte behöver vara abonnent på Jokersystemet för att lämna in våra jokersystem. Spelfilen, som är det enda som behövs för inlämning, hittas i våra tipsmaterial.

 • Börja med att (som inloggad på sajten) trycka på rutan "Köp tipsmaterialet" för aktuell omgång. En fråga kommer upp "Vill du använda ett klipp?". Tryck på "Använd".

 • Våra system varierar i kostnad utifrån hur spelvärdet är i varje omgång. Ju lägre spelvärde ju lägre insats och tvärtom.

  V75/V86/GS75
  Små: 200 - 1.500 kr
  Stora: 1000 - 10.000 kr

  V64/V65
  Små: 100 - 500 kr
  Stora: 500 - 5.000 kr

  Spelvärdes stora mål är att våra system i längden ska generera ett plusnetto och gör allt för att maximera våra chanser. Därav att vi spelar med hög insats om omgången är väldigt spelvärd och lägre insats om det inte ser lika hett ut.

 • Du kan hantera dina köp genom att logga in på minasidor.trmedia.se eller genom att klicka på “Mitt konto” uppe till höger på denna sida. 

  Där kan du… 
  - Se dina klippkort och hur många klipp som är kvar
  - Se din köphistorik
  - Byta kreditkort som används för betalning