Aktuellt:

 • 25/6: Sex vinnande A-hästar resulterade i 20.432 kr nettovinst på tipsmaterialet till GS75!
 • 25/6: Fullträff på dagens dubbel återigen! Vinnaroddset 16,72 löstes på två kombinationer - 400 kr insats gav 3.344 kr DD-vinst!
 • 15/6: Fortsatt glödheta DD-tips! Oddset 44.91 gav strax över 22.000 tillbaka på dubbeln ikväll!
 • 12/6: Floris Baldwin - Stoletheshow gav 50,87 gånger pengarna på dagens dubbel!
 • 10/6: Speldraget Backwood's Baddy ordnade höga DD-oddset 61,95!
 • 8/6: Framgångar på Dagens Dubbel igen - nu till drygt 18 gånger pengarna! Plusnettot på DD under 2022: 37.776 kronor!
 • 7/6: Nya framgångar på V64! Samtliga system satt och DD till 30 gånger pengarna! Netto för kvällen: 26.476 kronor!
 • 2/6: Formen från maj håller i sig! Tre av fyra system på V64 satt ikväll samt DD till 28 gånger degen och totalt plussade vi 11.071 kronor.
 • Nettovinst på V75 2021: +417.448 kr!
 • Nettovinst på V75 2014-2021: 1.064.032 kr! 
V64 Mantorp, måndag 4 juli

Dunderspik och flera spännande speldrag - härlig kväll stundar!

Timo Nurmos kapable Civilon (V64-5) har inte startat sedan juli 2020, men är nu tillbaka på tävlingsbanan. Han fick inget roligt utgångsläge med bricka åtta bakom bilen, men tar hans kunnande honom till seger ändå? Vi har tydlig uppfattning om hur han ska behandlas och ser verkligen fram emot kvällen då det sannerligen inte saknas speldrag! Tipsmaterialet är släppt! En timme före spelstopp - 18.30 - återkommer vi med uppdaterad info under "senaste nytt". I samma veva publiceras också våra systemförslag till V64, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Mot sex rätt!
 • V64-1:

  Det är alltid väldigt trevligt när kusken är inne på samma linje som oss!

 • V64-2:

  Vi tvekar inte det minsta - här finns BÄSTA SPIKEN!

 • V64-3:

  Rapporterna går verkligen i dur - helgjuten "etta"!

 • V64-4:

  "Jag tror att jag har bästa hästen och tror på bra chans".

 • V64-5:

  Civilon klar favorit trots att han inte startat på två år - rätt eller fel?

 • V64-6:

  Här har kollektivet hamnat snett på det - vi tackar och tar emot!

Visa omgångens V64-löpsedel
Köp tipsmaterialet - 99:-
V64 Solvalla, tisdag 5 juli

V64 från Solvalla - med hög sportslig klass på menyn!

V64-omgången från Solvalla på tisdagskvällen håller hög sportslig klass. Vi bjuds på finfina lopp och i den första avdelningen kommer Timo Nurmos kapable sjuåring Viking Brodde ut över sprinterdistansen. Han har nu fått ett lopp i kroppen efter en lång tävlingsfrånvaro och stod för en bra prestation direkt. Valacken har dock inte segrat över den korta distansen hittills efter tre försök - kommer första segern nu? Klockan 16.00 på tisdag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V64, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V86 Lindesberg, onsdag 6 juli

V86 på Lindesberg med Snowstorm Hanover i comeback!

V86-cirkusen drar vidare till Lindesberg den här veckan. Banan kännetecknas av snäva och svåra svängar där bra kurvteknik premieras. Vi återser bland annat elitloppshästen Snowstorm Hanover i sin första start sedan sista helgen i maj. Klockan 15.00 på onsdag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 19.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V86, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, V86-statistik, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 149:-
V75 Halmstad, torsdag 7 juli

Vilken kväll! Sprintermästaren med Francesco Zet!

Att Halmstad och Sprintermästaren är en av sommarens höjdpunkter och en magisk kväll är måhända en uttjatad klyscha, men helsike vad trevligt det brukar vara! I år har man lyckats locka till sig vår nya stjärna Francesco Zet och även om det såklart kommer bjudas på motstånd med Iznogoud Am i spetsen kan man väl knappast spekulera i att Francesco ska lägga, eller? Klockan 22.00 på onsdag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.20 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V75, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, V75-statistik, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 149:-
V4 Halmstad, lördag 9 juli

Önas Prince på V4-spelet!

V4 som vanligt innan V75 drar igång och Önas Prince är en av de hästar som finns med i startlistorna. Med bara fyra konkurrenter så blir detta en straffspark i V4-2, eller? Klockan 10.00 på lördag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En halvtimme före spelstopp - 14.15 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V4, Lunch Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V75 Halmstad, lördag 9 juli

Sprintermästarlördag och jackpot! Publikfest och topptrav väntar!

Ingen hade sju rätt i lördags, vilket innebär att drygt 24 miljoner går vidare till den här lördagen - fet jackpot med andra ord! Och det är inte vilken omgång som helst - Sprintermästarlördagen med fin sport och garanterad publikfest. Klockan 15.00 på fredag släpps vårt omfattande tipsmaterial till omgången - som vi vågar påstå är världens mest genomarbetade i travsammanhang. Materialet innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, slutsatser på varje häst, intervjuer, systemförslag, omfattande statistik - med mera! 13.00 på lördag återkommer vi under “senaste nytt”. Där fyller vi kontinuerligt på med färska intervjuer och ny het info till omgången. En timme före spelstopp uppdaterar vi också våra rankingar samtidigt som vårt definitiva systemförslag släpps.
Köp tipsmaterialet - 159:-
V75 Jarlsberg, söndag 10 juli

Stoletheshow var helt rå i Oslo senast - Vinner igen på Jarlsberg?

V75 på Jarlsberg är söndagens behållning med väldigt bra klass på sporten och där Ulf Thoresen Grand International såklart är den sportsliga höjdpunkten. Stoletheshow var ruskigt bra i Oslo Grand Prix senast och jagar andra raka, men motstånd saknas inte med bland annat Bepi Bi och Oscar L.A. i fältet. Klockan 20.00 på lördag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 13.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V75, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, V75-statistik, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 149:-