ANNONS

Aktuellt:

  • Nettovinst på V75 sedan starten 2014: 890.122 kr!
  • Nettovinst på V86 2016-2018: 122.008 kr!
V64 Boden, torsdag 19 september

No Matter lekte med ett liknande gäng på Umåker - bara bäst igen?

No Matter är en av hästarna som sticker ut under Bodens V64-omgång under torsdagen och trots 40 meters tillägg ser stoet ut att ha en passande uppgift. Fyraåringen stod med en liknande uppgift för tre starter sedan på Umåker och bollade då med motståndet. Bara bäst även den här gången? Klockan 15.00 på torsdag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V64, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V65 Årjäng, fredag 20 september

Beartime galopperade som V75-spik senast - läge för omtag?!

Fyraårige Beartime (V64-1) spikades från spår längst ut bakom vingen på V75 senast, men tyvärr blev det tidig galopp den gången. Återigen har han bricka åtta bakom bilen, men kan det kanske vara läge för omtag ändå?! 20.00 på torsdag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 11.45 på fredag - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V65 och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V64 Kalmar, fredag 20 september

Villedagen på Kalmar med flera högt doterade lopp och toppsport!

Det är flera fina lopp med mycket pengar att köra om när Kalmar arrangerar "Villedagen" under fredagskvällen. Höjdpunkten är Vilhelm Johanssons Minne, ett lopp för fyra- och femåriga ston, och solklart favorit på förhand är fjolårets segrare av StoChampionatet, Mellby Free. Finns det någon som kan utmana? Klockan 15.00 på fredag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V64, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V75 Färjestad, lördag 21 september

Kan Norge utmana Sverige eller inte? Dags för Unionskampen!

Traditionsenligt avgörs Unionskampen på lördag och i vanlig ordning får Sverige gällas som favoriter. Det sportsligt mest intressanta är gulddivisionen där Perfect Spirit (V75-7) lottats till innerspår, men frågan är hur bra det är för honom egentligen?! Klockan 15.00 på fredag släpps vårt omfattande tipsmaterial till omgången - som vi vågar påstå är världens mest genomarbetade i travsammanhang. Materialet innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, slutsatser på varje häst, intervjuer, systemförslag, omfattande statistik - med mera! 13.00 på lördag återkommer vi under “senaste nytt”. Där fyller vi kontinuerligt på med färska intervjuer och ny het info till omgången. En timme före spelstopp uppdaterar vi också våra rankingar samtidigt som vårt definitiva systemförslag släpps.
Köp tipsmaterialet - 149:-