ANNONS

Aktuellt:

 • 10/10: Rak DD till fina oddset 14.56. Nettovinst: 6.780 kr!
 • 10/10: V4-vinst för tredje veckan i rad! Nettovinst: 14.685 kr!
 • 10/10: Lunchdubbeln satt till härliga oddset 54,34. Nettovinst: 5.134 kr!
 • 30/9: Dagens Dubbel satt för andra dagen i rad - ikväll till fina oddset 58,67. 5.257 kr nettovinst!
 • 26/9: Full pott på V4 - 4.538 kr nettovinst!
 • 9/9: SUPERSUCCÉ på V86! Spikarna Gardner Shaw (15%) och Global Agreement (31%) ordnade 204.067 kronor nettovinst på V86!
 • 22/8: Spikarna satt igen (sju raka!) och dessutom DD till 75 gånger pengarna med superdraget Everest Sisu! Totalnetto för tipsmaterialet: 61.910 kr
 • 21/8: Vi DOMINERADE på V65 på fredagslunchen! Totalnetto: fantastiska 64.035 kr!
 • 20/8: Superranking och stabila spikar gav V6-vinst samt DD till oddset 107,77. Totalnetto: 59.347 kr!
 • 28/7: V75-spikarna joggade hem sina lopp och skapade 38.872 kronor nettovinst!
 • ​​Nettovinst på V75 2014-2019: 893.915 kr!
V64 Eskilstuna, tisdag 27 oktober

Passande uppgift för Hazard Boko trots trippla tillägg över 2140!

Hazard Boko är en av tisdagens sportsliga höjdpunkter på Eskilstuna. Sexåringen kommer ut i ett lopp som går under namnet Hästägarekristallen med 75.000 kronor i förstapris. Trots bra pengar att köra om kunde dock den sportsliga kvaliteten på loppet varit bättre och den tidiga känslan är att Hazard är av en annan kaliber än konkurrenterna. Trippla tillägg över 2100 meter kan dock bli mastigt att hämta in... Klockan 15.00 på tisdag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V64, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V86 Solvalla/Åby, onsdag 28 oktober

Favoritmixen på V86 – påbörjar Vikens High Yield ny segerrad?

Favoritmixen gällande V86 är det som gäller på onsdag – nämligen Åby och Solvalla. Vikens High Yield imponerade enormt för stall Bergh under våren och försommaren. Nu kommer han från galopp i föregående start och frågan är om han påbörjar en ny segerrad med Dwight Pieters i sulkyn? Klockan 15.00 på onsdag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 19.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V86, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, V86-statistik, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 129:-
V64 Gävle, torsdag 29 oktober

Kallbloden dominerar stort på V64 – och så Elian Web i en comeback!

Det är gott om kallblodslopp inom kupongen när Gävletravet arrangerar V64. Två varmblodslopp inom kupongen dock och det ska bli spännande att se elitloppsdeltagaren Elian Web i comeback efter ett par månaders paus. Han lottades till springspår och det återstår att se om Jorma Kontio kan placera sin springare i ledningen. Klockan 15.00 på torsdag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V64, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V64 Örebro, fredag 30 oktober

Inget Breeders för Mellby Harissa - snabb revansch i Najos Minne?

2 Mellby Harissa (V64-3) var en av de betrodda i uttagningarna till Breeders' Crown i söndags, men fick sin dag förstörd efter att ha strulat bakom bilen. Robert Bergh var snabb att anmäla henne till nytt lopp och på fredag dyker stoet upp i fyraåringsloppet Najos Minne på Örebro. Snabb revansch? Klockan 15.00 på fredag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V64, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V4 Jägersro, lördag 31 oktober

Startgalopp förstörde för spiken - dags att bygga nytt staket!

Efter fem spikar i rad på V4 (till fina spelprocent) fick vi aldrig chansen med vår spik i lördags då han var borta innan bilen släppte. Inget att göra åt annat än påbörja siktet mot ett nytt staket! Klockan 10.00 på lördag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En halvtimme före spelstopp - 14.15 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V4, Lunch Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V75 Jägersro, lördag 31 oktober

Revanschmöte i C.L. Müllers Memorial? DUBBELJACKPOT!

Oktober har varit en favoritbetonad månad på V75 där bara en omgång orkade över 10.000 kronor på sju rätt. Därför har vi ett skönt läge att bättra på de siffrorna med en dubbeljackpot och 72 miljoner i sjurättspotten på lördag. Vi har dessutom C.L. Müllers Memorial där Very Kronos jagar en ny seger, men spår utvändigt om Cyber Lane kan försvåra spetschanserna. Klockan 15.00 på fredag släpps vårt omfattande tipsmaterial till omgången - som vi vågar påstå är världens mest genomarbetade i travsammanhang. Materialet innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, slutsatser på varje häst, intervjuer, systemförslag, omfattande statistik - med mera! 13.00 på lördag återkommer vi under “senaste nytt”. Där fyller vi kontinuerligt på med färska intervjuer och ny het info till omgången. En timme före spelstopp uppdaterar vi också våra rankingar samtidigt som vårt definitiva systemförslag släpps.
Köp tipsmaterialet - 149:-
GS75 Östersund, söndag 1 november

Shocking Superman i comeback på hemmaplan - jackpot kryddar!

Shocking Superman har inte startat sedan mitten av juli, men nu är det dags för comeback. Tidigare under året siktade man stenhårt mot Elitloppet, men tyvärr räckte inte det hela vägen dit. Söndagens motstånd är en bra bit ifrån Elitloppsnivå - stabil spik att luta sig mot i denna högintressant jackpotomgång? Klockan 20.00 på lördag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 14.00 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till GS75, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 129:-