ANNONS

Aktuellt:

 • 5/4: Samtliga fyra spikar vann under helgen: Van Gogh Z.S. (47%), Fredric Palema (13%), Hail Mary (88%) och Fräcke Prins (24%). 
 • 27/3: Spikformen är i ZENIT. Med Zinco Jet (13%) satte vi V64 och dagens dubbel. Kvällens netto: 16.990 kr!
 • 25/3: SUPERSPIK PÅ V86! Bugsy (6,7%) levde upp till våra förväntningar!
 • 13/3: Full pott på V65 och fin LD till 28,83! Total nettovinst: 17.184 kr!
 • 5/3: Rätt rakt igenom på V64 samt två klockrena tvillingar - tipsmaterialet ordnade 11.084 kr nettovinst!
 • 2/3: Spiken Floalts Cesna (9%) vann från dödens! V6 och rak DD satt till 16 gånger!
 • ​​Nettovinst på V75 2014-2019: 893.915 kr!
V64 Axevalla, tisdag 7 april

Två miljoner extra i potten!

Det blev ingen utdelning på fyra rätt på Östersund igår och därmed har vi hela två miljoner (!) i rena jackpot-pengar i potten ikväll! Det är relativt låg sportslig klass på loppen, men helt klart intressant spelmässigt. I den avslutande avdelningen har vi fått fram väldigt intressant information på en lågprocentare! Vi dubblar A-gruppen i det loppet då det även finns en annan häst som är kraftigt underspelad! Den här duon får du inte missa! Tipsmaterialet är släppt! En timme före spelstopp - 18.30 - återkommer vi med uppdaterad info under "senaste nytt". I samma veva publiceras också våra systemförslag till V64, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Mot sex rätt!
 • V64-1:

  Spetsstriden avgör vår ranking! Given ensam A-häst!

 • V64-2:

  Låg klass och flera strykningar i loppet. Vi har vår uppfattning klar och tar tydlig ställning!

 • V64-3:

  Favoriten är hopplöst osäker! Första starten på distansen gynnar vår tipsetta!

 • V64-4:

  Visst borde favoriten vunnit senast?! Våra två A-hästar är klart roligare!

 • V64-5:

  Klassblandning där två hästar höjer sig över övriga!

 • V64-6:

  Spännande balans- och utrustningsändringar på vår tipsetta! 

Visa omgångens V64-löpsedel
Köp tipsmaterialet - 99:-
V86 Solvalla/Åby, onsdag 8 april

Perfect Spirit med lopp i kroppen blir många spelares jackpotspik!

Ingen lyckades pricka in samtliga vinnare förra onsdagen, vilket innebär att vi har en häftig jackpot att se fram emot. Vid en första anblick ser startlistorna mycket spelvänliga ut och många lär luta sina system mot Perfect Spirit, men vi minns hur det såg ut från samma utgångsläge näst senast...Klockan 15.00 på onsdag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 19.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V86, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, V86-statistik, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 129:-
V75 Gävle, torsdag 9 april

Roliga proppar i Gävle. Redén tränar vinnaren i kallblodsloppet?

Vi har en V75-kavalkad att se fram emot under påskhelgen när det är "Spring Race" med fyra V75-omgångar på lika många dagar. Gävle inleder med en riktigt rolig V75-omgång där man varit extra finurliga i propositionsskrivandet. Hela fem av V75-loppen är tilläggslopp och månne har Daniel Redén en vinnare i kallblodsloppet V75-5 med sin Bokli Rapp? Klockan 10.00 på torsdag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V75, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, V75-statistik, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 129:-
V75 Färjestad, fredag 10 april

Långfredagstrav på Färjestad - kan Missle Hill upprepa bedriften?

Långsfredagstrav på Färjestad med Prins Carl Philips Jubileumspokal som avslutar omgången, påsken är här och så även våren! Det är en grym omgång som väntar och det är hög klass på femåringarna som gör upp i avslutningen. Missle Hill segrade i Fyraåringseliten i fjol och jämförelser har gjorts mot Propulsion, som vann just det här loppet från utvändigt om ledaren. Kan Missle Hill upprepa bedriften? Klockan 20:00 på torsdag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 14.00 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V75, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, V75-statistik, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 129:-
V75 Dannero, lördag 11 april

Påsktravet rullar vidare - mäktar Zinco Jet med att hålla ledningen?

Petri Salmelas Zinco Jet (V75-7) stod för en strålande årsdebut senast då han vann på topptiden 12,6/2140 meter. Den här gången har han lottats till innerspår över korta häcken och frågan är om han kan hålla ut en så pass snabb häst som Kövras So Far? Klockan 20.00 på fredag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 13.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V75, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, V75-statistik, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 129:-
V75 Romme, söndag 12 april

43 miljoner extra i sjurättspotten! Spänn fast er för årets spelläge!

Att en omgång blir spelmässigt extra intressant när pengar adderas i potten säger sig själv. Den här är en multijackpot vi sett fram emot länge och vårt intresse steg ytterligare när vi såg startlistorna. Spelvänliga lopp med en hel del godis att plocka. Mums! Klockan 15.00 på fredag släpps vårt omfattande tipsmaterial till omgången - som vi vågar påstå är världens mest genomarbetade i travsammanhang. Materialet innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, slutsatser på varje häst, intervjuer, systemförslag, omfattande statistik - med mera! 13.00 på söndag återkommer vi under “senaste nytt”. Där fyller vi kontinuerligt på med färska intervjuer och ny het info till omgången. En timme före spelstopp uppdaterar vi också våra rankingar samtidigt som vårt definitiva systemförslag släpps.
Köp tipsmaterialet - 149:-