Aktuellt:

 • Nettovinst på V75 2014-2021: 1.267.382 kr! 
 • 11/7: Succé i Norge! Stora jokern fick sju rätt och 184.561 kronor nettovinst!
 • 10/7: LD ordnade spelkassan til V75 denna lördag med överoddset 12.98 gånger pengarna. 
 • 9/7: Uträknat och klart på dagens dubbel! Odds: 24.11. Vinstnetto: 2.211 kr. 
 • 4/7: DD-formen fortsatt på topp! Odds: 50.49. Vinstnetto. 4.649 kr! 
 • 1/7: Månaden inleds med en fin V64-vinst! Vinstnetto ikväll: 15.777 kr!
 • 1/7: Ytterligare en rak dagens dubbel rättas grönt! 3.945 kr vinstnetto. 
V75 Axevalla, söndag 25 juli

Trippeltravet avslutas med nöten!

Axevallas V64-omgång i fredags såg väldigt favoritbetonad ut på förhand och det blev dubbeljackpot. V75-omgången igår såg mer intressant ut men utdelningen lyfte aldrig på allvar. Den här V75-omgången är något helt annat! Med överspelade hästar och fina speldrag runt varje hörn så skulle det förvåna en hel del om det inte åtminstone blir sexsiffrig utdelning. Det är mindre än en timme kvar till spelstopp, vilket innebär att "senaste nytt" är publicerat och tipsmaterialet i sin helhet släppt! Materialet innehåller loppanalyser, spetsanalyser, intervjuer, systemförslag till V75, Dagens Dubbel, Tvillingspel, fullständiga rankningar - med mera! Mot sju rätt!
 • V75-1:

  Har vi rätt i spetsstriden så blir det väl inte ens hårt i mål?!

 • V75-2:

  Stökigt värre - ett lopp helt i vår smak!

 • V75-3:

  Den här A-duon gör hela omgången spelvärd! 

 • V75-4:

  Riktigt bra intervjuer gjorde valet enkelt. BOMBSPIK! 

 • V75-5:

  Spets och slut så det sjunger om det! 

 • V75-6:

  Perfekt läge för omtag! 

 • V75-7:

  Vi och kusken är inne på samma linje! DD-spik!

Visa omgångens V75-löpsedel
Köp tipsmaterialet - 149:-
V4 Tingsryd, måndag 26 juli

Copaca Banana bäst efter vila?!

En ny travvecka står för dörren och den inleds med lunchtrav på milebanan Tingsryd, som har fått ihop fina tävlingar. I den avslutande avdelningen gör Copaca Banana comeback efter lite uppehåll och brukar vara som bäst då, men motstånd saknas inte. Löser Kim Eriksson uppgiften? Klockan 10.00 på måndag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En halvtimme före spelstopp - 11.50 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V4, Lunch Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V64 Solvalla, måndag 26 juli

Mot Jubileumspokalen! Admiral As genrepar - det är dubbeljackpot!

Bra klass på Solvallas V64-tävlingar där en viss Admiral As dyker upp i inledningen. Är det honom man ska luta sig mot i jakten på full pott den här måndagen? Spelvärdet i omgången är högt med dubbeljackpot! Klockan 16.00 på måndag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V64, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V75 Jägersro, tisdag 27 juli

Extra V75 med Hugo Åbergs!

En av årets bästa travkvällar står för dörren när Jägersro står som värd sista tisdagen i juli. Att spetssegrarna brukar stå som spön i backen på Jägersro i allmänhet är ingen hemlighet och banan brukar vara extremt snabb just Åbergs-kvällen. Lita på att vi analyserar spetsstriderna extra noga! Klockan 10.00 på tisdag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.20 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V75, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, V75-statistik, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 149:-
V86 Boden, onsdag 28 juli

Kan drottningen Fifty One Piece studsa tillbaka efter felet senast?

V86-karusellen snurrar vidare och vi åker norrut till Boden där det som oftast är fin kvalitet på den här årliga V86-omgången. Fifty One Piece (bilden) galopperade senast, men drog perfekt (?) läge med spår ett bakom bilen här. Möter även hästar hon normalt ska slå, men är hon en storfavorit att lita på? Klockan 15.00 på onsdag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 19.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V86, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, V86-statistik, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 149:-