Aktuellt:

 • Total nettovinst på V75 i år: 605.726 kronor!
 • Total nettovinst på V65 i år: 168.857 kronor!
 • V86-resultat 2016: + 73.535 kronor!
 • V75-resultat 2014-2016: + 97.355 kronor!
 • DD-resultat i V75-materialen 2014-2016: + 33.766 kronor!
 • Resultat för dig som ryggat allt i våra V75-material 2014-2016: +114.501 kronor!
 • 89 kronor/V75-omgång för dig som tecknar årsabonnemang! 40 procents rabatt!
 • 64 kronor/V86-omgång för dig som tecknar årsabonnemang! 35 procents rabatt!
GS75 Solvalla, söndag 22 oktober

Kusken är lika påställd som vi och första bike på det - magisk spik!

Det är en grym spelomgång som bjuds när Grand Slam 75 ska avgöras på nationalarenan under söndagen. Vi har som vanligt varit flitiga såväl på telefonen som i arkivet och veckans kanske bästa besked var när vi fick första bike på den redan tilltänkta spiken... När kusken dessutom var inne på precis samma taktik som oss rätades de få frågetecken som fanns ut till stora feta utropstecken och att insatsprocenten ser ut att bli enkelsiffrig gör inte direkt ont! Tipsmaterialet är släppt! En timme före spelstopp - 14.50 - återkommer vi med uppdaterad info under "senaste nytt". I samma veva publiceras också våra systemförslag till GS75, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Mot sju rätt!
 • GS75-1:

  Örjan brukar vara svårstoppad när han får titan i nävarna, men då får han förstöra Eriks show... Vi är redo för en överraskning istället!

 • GS75-2:

  Jag kom, jag såg, jag segrade... Eller? Märklig "etta" i märkligt kortlopp, men spelvärde finns det i alla fall gott om!

 • GS75-3:

  Jonny krossade dem senast och denna uppgift är nära nog identisk - bara att spika? Nja, vi har hittat en matchning mellan häst och kusk som kan passa som handen i handsken...

 • GS75-4:

  Favoriten ställs inför dukat bord och ska kunna dansa undan från ledningen - är loppet över redan efter en bit? Kanske, men vi har hittat en vinkel som är väl värd att beakta och värdet i motbuden är enormt...

 • GS75-5:

  Kusken om idén: "Oavsett släpper jag inte frivilligt och jag tror att vi ska kunna leda detta runt om" - denna "etta" är så otroligt solid och procenten nästan skrattretande... TACKARRR!

 • GS75-6:

  Tränaren till draget skräder inte orden "Jag tror snarare att formen ska vara fortsatt i stigande och detta är en häst som åtminstone har en nolla för lite på kontot" - läge att löpa linan ut?!

 • GS75-7:

  "Han brukar vara som bäst i andra starten efter vila" - gäller det även denna gång?

Visa omgångens GS75-löpsedel
Köp tipsmaterialet - 129,00 kr
V64 Halmstad, måndag 23 oktober

Umberto Axe har kanonform men galopperar "alltid" - utdelning nu?

Halmstad arrangerar veckans första V64-omgång och vi har en trevlig tävlingsdag framför oss. Umberto Axe har kanonform och är under utveckling, av den anledningen spikade vi honom senast till attraktiv procent. Det blev dock galopp på nytt och han har "felat" i fem av de sex senaste starterna. Retroaktiv utdelning nu? Klockan 15.00 på måndag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.25 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V64, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99,00 kr
V64 Eskilstuna, tisdag 24 oktober

Stallformen på väg uppåt och lopp i kroppen - dags för seger nu?

Eskilstuna bjuder på V64-spelet denna tisdag och omgången ser intressant ut. I V64-5 gör Don't Mind Me sin andra start efter sjukdomsfrånvaro. Vi taxerade honom som överspelad senast i comebacken och den där riktiga formen saknades också mycket riktigt. Med ett lopp i kroppen ska dock formen vara i uppåtgående samtidigt som det nu börjar lossna på allvar för Daniel Redéns hästar igen efter alla sjukdomsproblem. Är Don't Mind Me en stabil favorit att luta sig emot? Klockan 15.00 på tisdag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.25 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V64, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99,00 kr