Laddar
Laddar

Aktuella tips

Foto: TR BILD

Det blev Lindes istället för Elitloppet för Click Bait. Snabb revansch?!

V86
Lindesberg,

Stefan "Tarzan" Melander var väldigt mål om att få med 5 Click Bait (V86-8) i Elitloppet och när så inte blev fallet bojkottade han Sweden Cup och siktade mot onsdagens guldförsök på Lindesberg istället! Snabb revansch?! Klockan 15.00 på onsdag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer, preliminära system med mera. En timme före spelstopp - 18.20 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också uppdaterade systemförslag. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, V86-statistik, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!

Laddar
Laddar
Foto: MIKAEL ROSENQUIST / TR BILD

Global Welcome tar andra raka segern trots bakspår?

V64
Visby,

Svante Båth-tränade Global Welcome (V64-3) återkom efter lång frånvaro senast och vann direkt - i just Visby. Nu är det dags för årets andra start och frågan är om han reder ut uppgiften trots att han lottats till bakspår?

Laddar
Laddar
Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Vi laddar om till en grym omgång!

V75
Eskilstuna,

En fantastisk elitloppshelg ligger bakom oss och nu laddar vi om till riktigt läckra startlistor på Sundbyholm! Klockan 15:00 på fredag släpps vårt omfattande tipsmaterial till omgången - som vi vågar påstå är världens mest genomarbetade i travsammanhang. Materialet innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, slutsatser på varje häst, intervjuer, systemförslag, omfattande statistik - med mera! På lördag återkommer vi under “senaste nytt”. Där fyller vi kontinuerligt på med färska intervjuer och ny het info till omgången.

Laddar
Laddar
Foto: TR BILD

Jackpot på GS75 avslutar spelveckan! Ivanka Amok trots bakspår?

GS75
Axevalla,

Det är Axevalla som står som värd för söndagens tävlingar och på menyn hittar vi bland annat Guldstoet, Andra Testet inför Stochampionatet och Hertiginnan av Västergötland Kronprinsessan Victorias lopp. I det sistnämnda dyker Ivanka Amok upp som ska köras av Susanne H Osterling och frågan om man reder ut uppgiften trots bakspår?

Laddar
Laddar