ANNONS

Aktuellt:

  • Det finns inga genvägar - vi lägger mer tid på tipsen än några andra...
  • ...vilket lönar sig! Våra resultat är landets främsta(!?), eller vad sägs om:
  • 8/1: Framgång på nytt! V64-netto: 10.386 kr!
  • 9/1: DD-oddst med våra förstarankade hästar: 63 gånger! DD-netto: 15.363 kr!
  • 10/1: V64-succé! Netto på kvällens tipsmaterial: 81.869 kr!
  • Nettovinst på V75 2014-2018: 511.573 kr!
  • Nettovinst på V86 2016-2018: 122.008 kr!
V64 Åby, torsdag 17 januari

V75-seger på nyårsafton. Är 2019 året det lossnar för Diva Deo?

Pär Hedberg har alltid haft någonting extra i Diva Deo (V64-3). Stoet förutspåddes en ljus framtid efter dubbla V75-segrar som fyraåring och totalt nio segrar på 14 starter under tre- och fyraåringssäsongen. 2017 kom hon dock bara till start vid fyra tillfällen och även ifjol kom hon igång ordentligt först mot slutet av året. Är 2019 året det lossnar för Diva Deo? Klockan 15.00 på torsdag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V64, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V65 Romme, fredag 18 januari

Båda har varit rejält i ropet på V75 på sistone - vem är bäst av dem?

Romme kickar lunchtävlingarna denna fredag och vilken omgång vi bjuds på. Flera riktigt öppna lopp och som grädde på moset ett riktigt kvalitativt lopp i V65-4. Sannolikt blir Reverend Wine favorit och han levererade rejält senast på V75 sedan vi fått slå om och singelstrecka honom till senaste nytt sedan den tilltänkta spiken strukits. Intrycket den gången var riktigt fint och han blir svårslagen, men Perfect Dynamite lär ge honom en ordentlig match. Han galopperade med segergreppet kopplat senast på V75 och är i riktigt fint slag för dagen... Vem drar det längsta strået? 20.00 på torsdag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 11.45 på fredag - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V65 och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V64 Östersund, fredag 18 januari

Dags för spets och slut ikväll?!

Man har fått ihop en lurig omgång i Östersund denna fredagskväll hälften fördelat mellan varm- och kallblodslopp. Flera lopp i låga klasser är det att bena ut, men inom DD-spelet är hästarna mer eteblerade. I V64-avslutningen kommer Unique Findings ut från ett framspår bakom bilen och det var vad Wäjersten önskade sig senast på V75. Då fick han spår nio, men nu är motståndet enklare samtidigt som det står en femma på vojlocken. Är det spets och slut? Klockan 15.00 på fredag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V64, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V75 Solvalla, lördag 19 januari

On Track Piraten mot Zenit Brick och Sorbet - viktig spetsstrid!

Enbart åtta hästar kommer till start i veckans gulddivision, men fältet innehåller ändå starka profiler och spetsstriden kan mycket väl bli avgörande. On Track Piraten är snabbast av hästarna som blir betrodda, men med spår utvändigt om Zenit Brick och Sorbet så kanske han ändå inte lyckas komma förbi med tränaren i sulkyn? Klockan 15.00 på fredag släpps vårt omfattande tipsmaterial till omgången - som vi vågar påstå är världens mest genomarbetade i travsammanhang. Materialet innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, slutsatser på varje häst, intervjuer, systemförslag, omfattande statistik - med mera! En timme före spelstopp - 15.20 på lördag - återkommer vi under "senaste nytt". Där hittas den viktigaste nyinkomna informationen till omgången, samt uppdaterade rankingar och systemförslag. Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, V75-statistik, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu! Häng med oss mot sju rätt!
Köp tipsmaterialet - 149:-
GS75 Örebro, söndag 20 januari

23 i segerprocent. Nya Sverigeframgångar för Matzky?

Roman Matzky har en filial i Sverige sedan oktober och framgångarna har inte låtit vänta på sig. Den tyske tränaren har vunnit elva hästar i Sverige och på 31 starter sedan oktober har hans hästar tagit sju segrar - en imponerande segerprocent på 23. På söndag har tysken två hästar till start - 7 Piece Of Cake D.E. (GS75-3) och 9 Dulco Di Quattro (GS75-7) - på GS75 Örebro. Nya Sverigeframgångar för Matzky? Klockan 20.00 på lördag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 14.50 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till GS75, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 129:-
V64 Färjestad, måndag 21 januari

Är vi beredda att kalla henne en vinnare om hon inte når spets?

Callmeawinner (V64-1) har visat fin form på sistone och kommer säkerligen bli betrodd i första avdelningen. Noterbart är att hon aldrig vunnit med rygglopp och har tagit sina sex senaste segrar från ledningen - en position hon är obesegrad ifrån. Klockan 15.00 på måndag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V64, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-