ANNONS

Aktuellt:

 • Succé på V64 5/11! Nettovinst: 109.972 kr!
 • Framgångarna fortsätter! Nettovinst på V75 10/11: 110.048 kr!
 • ​​Nettovinst på V75 sedan starten 2014: 927.077 kr!
 • Nettovinst på V86 2016-2018: 122.008 kr!
V65 Halmstad, fredag 22 november

Mycket passande uppgift för spiken - vi inleder helgen på bästa vis!

Som det så vackert heter sparar vi på det bästa till sist då spiken återfinns i V65-epilogen. Uppgiften är väldigt lämplig och händer det ingenting konstigt är segermöjligheterna riktigt stora. Vi har goda förhoppningar om att inleda helgen på bästa tänkbara sätt - med full pott på fredagslunchen! Tipsmaterialet är släppt! En timme före spelstopp - 11.45 - återkommer vi med uppdaterad info under "senaste nytt". I samma veva publiceras också våra systemförslag till V65 och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Mot sex rätt!
 • V65-1:

  Hur ska storfavoriten hanteras i debuten för "JU"? Vår syn på loppet är glasklar!

 • V65-2:

  Spännande treåringslopp som inte är helt lättlöst. En trio har dock utkristalliserat sig och bildar skön A-grupp!

 • V65-3:

  Väldigt låg klass, men lugn - vi har koll på dessa ston. En häst sticker ut rätt rejält från mängden och lämnas ensam i A-gruppen!

 • V65-4:

  Vad är det för italienare som kommit till Veijo och vad säger Veijo själv om hästen? Vi har kollat upp både det ena och det andra!

 • V65-5:

  Alpha Peak är bra, men hur han han egentligen presterat i Danmark på sistone? Vår A-duo är stark!

 • V65-6:

  Kommer det här ens bli spännande? Vi är faktiskt inne på att det inte blir det - här finns BÄSTA SPIKEN!

Visa omgångens V65-löpsedel
Köp tipsmaterialet - 99:-
V64 Romme, fredag 22 november

Plus i kanten för Beauty Leg i comebacken - segermogen nu?

Amatörtränare Lars-Erik Granath har en intressant häst i sexåriga stoet Beauty Leg (V64-6). Stoet har tagit kraftiga steg i utvecklingen under året och senast comebackade hon på bästa sätt i ett hårt sällskap. Trots en inledande galopp flög stoet fram i skymundan över upploppet och vi satte klara plus för intrycket. Segermogen nu? Klockan 15.00 på fredag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V64, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V75 Jägersro, lördag 23 november

Campo Bahia är nyckeln till lördagens jackpotmiljoner!

Campo Bahia (V75-1) var inte sig lik i Derbyfinalen och ströks därefter till en tilltänkt start. Nu återkommer han efter nästan tre månaders frånvaro och vi har en klar uppfattning om hur han ska behandlas ur ett spelperspektiv. Klockan 15.00 på fredag släpps vårt omfattande tipsmaterial till omgången - som vi vågar påstå är världens mest genomarbetade i travsammanhang. Materialet innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, slutsatser på varje häst, intervjuer, systemförslag, omfattande statistik - med mera! 13.00 på lördag återkommer vi under “senaste nytt”. Där fyller vi kontinuerligt på med färska intervjuer och ny het info till omgången. En timme före spelstopp uppdaterar vi också våra rankingar samtidigt som vårt definitiva systemförslag släpps.
Köp tipsmaterialet - 149:-
GS75 Eskilstuna, söndag 24 november

Cactus var tillbaka med besked senast - stabil storfavorit nu?

Nurmos-stoet Cactus (GS75-1) har hög kapacitet för sin klass och efter att ha strulat i ett flertal starter på raken var fyraåringen tillbaka med besked i sin senaste start på Eskilstuna. Visserligen var förutsättningarna optimala med spetsläge över kort distans, men sätter som hon länsade undan på till en överlägsen spetsseger var klart positivt. Nu väntar ett klart favoritskap och frågan är om Cactus verkligen är att lita på? Klockan 20.00 på lördag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 14.50 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till GS75, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 129:-