Aktuellt:

 • 2022 var ett toppår! Vi plussade 234.178 kr på allt tipsmaterial!
 • V75-vinst på Örebro 4/3: +58.729 kronor!
 • Tvilling på Färjestad 6/3 satt fint till 55 gånger pengarna - även DD till 21,93!
 • Nettovinst på V75 2014-2022: 738.015 kr! 
 • Dagens Dubbel under 2022: +63.837 kronor!
V4 Åby, lördag 1 april

Under Armour en stabil spik..?

Under Armour årsdebuterade på bästa vis med seger och jagar på lördag andra raka viktorian. De dryga tre varven är inga som helst problem och frågan är om det finns någon konkurrent som kan hota, eller är det en stabil V4-spik i avslutningen måntro? Klockan 10.00 på lördag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En halvtimme före spelstopp - 14.15 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V4, Lunch Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99 kr
V75 Åby, lördag 1 april

Vi ser klart i V75-4 – given spik!

V75 på Åby ogillas som bekant inte och vi har en bästa spik som känns riktigt bra på förhand! Kusken är med på tåget och vi kan se hästen vinna sitt lopp på flera olika vis och dessutom är det fint värde vad gäller det spelmässiga – så det finns ingen anledning att tveka alls! Vårt omfattande tipsmaterial till V75-omgången är släppt. Det innehåller fullständiga rankningar, analyser, intervjuer med kuskar och tränare, slutsatser på varje häst, statistik, Tvillingspel, systemförslag - med mera! 13.00 på tävlingsdagen återkommer vi under “senaste nytt”. Där fyller vi kontinuerligt på med färska intervjuer och ny het info till omgången. En timme före spelstopp uppdaterar vi också våra rankingar samtidigt som vårt definitiva systemförslag släpps. Vi vågar påstå att materialet, som är ett måste för dig som vill ha bästa tänkbara förutsättningar på V75, är världens mest genomarbetade i travsammanhang!
 • V75-1:

  Bottnas Idol spikades senast och tog till livets första galopp - omtag eller är vi oroliga?

 • V75-2:

  Det är sällan man ser ett sånt här lopp! En sticker ut vad gäller spelvärdet, men där bakom...

 • V75-3:

  Bara åtta hästar, men det är inte helt lättlöst - vi kan inte frångå vem som ska vara favorit i alla fall! Gjutet förstaval!

 • V75-4:

  Spets och slut för Woodbury Wine, eller är det dags för Nina Ginto att spurta till seger? Vi ser klart här och slösar inte med streck – HÄR FINNS OMGÅNGENS BÄSTA SPIK!

 • V75-5:

  Kentucky River slipper möta Francesco Zet nu. Är det så enkelt att han bara går ut och brakvinner i årsdebuten, eller kan spåret ställa till det? För oss är det givet hur han ska hanteras!

 • V75-6:

  Vi bjuder på en DD-spik i vår livesändning på Facebook!

 • V75-7:

  Vi gillar Lozano skarpt, men luktar det inte dödens här? Vi har en annan favorit och lyfter upp en helt ospelad!

Visa omgångens V75-löpsedel
Köp tipsmaterialet - 159 kr
GS75 Kalmar, söndag 2 april

Digital Summit bäst i långa loppet - trots trippla tillägg att plocka in?

Joakim Lövgren-tränade Digital Summit (GS75-4) var riktigt bra när han för tre starter sedan vann Hästägarkannan på Solvalla, under annandagen i fjol. Därefter blev det två galoppmisslyckanden och nu återkommer han efter drygt ett par månaders frånvaro. Är han bara bäst direkt, trots 60 meters tillägg? Klockan 20.00 på lördag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 14.00 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till GS75, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 149 kr
V64 Mantorp, måndag 3 april

V64 på Mantorp - Hobart i årsdebut!

Det är V64 på Mantorp den här måndagen och vi har bland annat Hobart (bilden) i årsdebut. Det blir barfota runt om direkt - är han i ordning för att vinna eller behövs lopp i kroppen? Klockan 16.00 på måndag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V64, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99 kr