ANNONS

Aktuellt:

 • Våra resultat talar för sig själv... Eller vad sägs om...?
 • Nettovinst på V86 under 2018: 297.501 kr!
 • Nettovinst på V75 under 2017: 593.995 kr!
 • Nettovinst på V75 2014-2017: 691.350 kr!
 • Nettovinst på DD i V75-materialen 2014-2017: 47.793 kr!
V75 Momarken, lördag 17 mars

Arkivkollen, snack med tränaren och heta ändringen... Bästa spiken är norsk!

Flera heta ändringar den här omgången på Momarken, men den hetaste är helt klart den på vår spik... Snacka om att vi gick igång på samtalet med tränaren efter att ha gjort kollen i arkivet! Vårt omfattande tipsmaterial till V75-omgången är släppt. Det innehåller fullständiga rankningar, analyser, intervjuer med kuskar och tränare, slutsatser på varje häst, statistik, Tvillingspel, systemförslag - med mera! En timme före spelstopp återkommer vi under "senaste nytt". Där hittas den viktigaste nyinkomna informationen till omgången, samt uppdaterade rankingar och systemförslag. Vi vågar påstå att materialet, som är ett måste för dig som vill ha bästa tänkbara förutsättningar på V75, är världens mest genomarbetade i travsammanhang!
 • V75-1:

  Vi tar tjuren vid hornen direkt och spikar han som borde vara KLAR favorit!

 • V75-2:

  Fellbrant tog en dubbel på V64 i torsdags och iklär sig nu favoritrollen på V75, men sakta i backarna! Värdet ligger på två andra...

 • V75-3:

  Den här ändringen skojar man inte bort. Det ser upplagt ut och för oss är valet solklart - SPIK!

 • V75-4:

  Efter många timmar i lopparkivet är den här labyrinten löst - inget snack om var värdet i loppet finns!

 • V75-5:

  Farouk B.R. är klar favorit, men motstånd saknas inte. Vi har blivit förtjusta i det vi sett i lopparkivet och tränaren hyllar sin häst - DRAG!

 • V75-6:

  Tar B.B.S.Sugarlight ledningen eller är Quick Fix för snabb? Vår starka A-duo täcker in flera tänkbara löpningsförlopp!

 • V75-7:

  Rushmore är svår att räkna på och Pastore Bob måste troligen gå med skor. Tar Antonio Trot femte raka eller är det risk för att kurvtekniken och snäva kurvorna fäller honom? Löpningsförloppet talar för vår DD-spik! 

Visa omgångens V75-löpsedel
Köp tipsmaterialet - 149:-
GS75 Gävle, söndag 18 mars

JACKPOT på GS75 - “BG:s” obesegrade stjärnskott inleder?

Vi har en jackpotomgång med 3,2 miljoner extra i sjurättspotten att se fram emot på söndag. Björn Goops fyraåriga talang Mellby Free har inlett karriären med fyra raka segrar och blir favorit att fortsätta segersviten i GS75-inledningen. Klockan 12.00 på lördag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankningar, spetsanalyser, loppanalyser, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 14.50 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till GS75, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 129:-
V64 Eskilstuna, måndag 19 mars

Seger i årsdebuten - ny etta för Handsome Brad på Eskilstuna?

Handsome Brad var med i final utav både Kungapokalen samt Breeders Crown under fjolåret - i årsdebuten blev det seger. Frågan om det blir ny etta då Eskilstuna arrangerar veckans första V64? Klockan 15.00 på måndag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V64, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V64 Jägersro, tisdag 20 mars

Riordans skatt bara bäst?!

Jägersro står för V64-travandet denna tisdag och kvalitén på omgången är det inget fel på. Däremot är loppen ganska tunna och det gäller att hitta vägar runt de klara favoriterna... En sådan blir troligen Treasure Kronos i V64-inledningen. Hon galopperade bort sig senast på V75, men kan inte generellt beskyllas för att vara osäker och felfri ska hon givetvis vara med och hugga. Når hon ledningen eller är hon aktuell även från dödens? Klockan 15.00 på tisdag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V64, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-