Aktuellt:

 • 14/1: Full pott på V65! Totalnetto 228.026 kronor och även det minsta systemet för 192 kronor gick in.
 • 9/1: Härlig ny DD-vinst till överoddset 13,20!
 • 30/12: Winterburst fortsätter leverera! 16.033 kr plusnetto på V75 Bjerke ikväll!
 • 27/12: Superranking på V75 Momarken och rak DD gav härliga plusnettot 47.146 kr!
 • 22/12: V4-vinst och lunchdubbel till 26 gånger! Perfekt uppvärmning inför Winter Burst!
 • 20/12: Sex rätt ikväll igen! V64-netto: 30.223 kr!
 • Nettovinst på V75 2021: +417.448 kr!
 • Nettovinst på V75 2014-2021: 1.064.032 kr! 
V86 Solvalla/Åby, onsdag 26 januari

"Jag gillar hästen skarpt" – löjligt låg procent på vår stora spelidé!

Solvalla och Åby delar på kvällens V86-omgång och det är som bekant en kombination som vi gillar skarpt. Vår stora spelidé ikväll är inte ens i närheten av att vara mest spelad och det är det bara att tacka och ta emot för. "Jag gillar hästen skarpt" berättade kusken när vi ringde upp under förmiddagen och vi fick precis de rapporterna vi ville ha kring hur kusken tänkt sig att köra loppet för att det ska bli seger! Tipsmaterialet är släppt! En timme före spelstopp - 19.30 - återkommer vi med uppdaterad info under "senaste nytt". I samma veva publiceras också våra systemförslag till V86, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Mot åtta rätt!
 • V86-1:

  Eddie The Eagle gick sig tom senast men fick ett lopp i kroppen - Spelvärd A-duo utlovas!

 • V86-2:

  11 av de 14 startande är ännu utan seger, har vi någonsin sett det inom V86? Ettan är given och vi varnar för en lågt spelad...

 • V86-3:

  "JAG TYCKER ATT DET ÄR EN RIKTIGT BRA HÄST" säger tränaren om draget!

 • V86-4:

  Tale Of Jacks kördes passivt senast och är nu stor favorit. Hur tänker man ikväll? Det här kommer knappast bli något krypcasino...

 • V86-5:

  "JAG GILLAR HÄSTEN SKARPT FAKTISKT" säger kusken och vi håller med! Här finns omgångens bästa spik!

 • V86-6:

  Bästa hästen efter lång vila eller spetsfavoriten i full form? Här finns en stark spik!

 • V86-7:

  PRO har samlat till möte och ungdomen Staro Leonardo blir stor favorit - stark lösning!

 • V86-8:

  Seger i vart tredje lopp för Walmann – vinner "ettan" putsas statistiken på ytterligare!

Visa omgångens V86-löpsedel
Köp tipsmaterialet - 149:-
V64 Boden, torsdag 27 januari

Is, Selmer och fulla fält!

Torsdagskväll med V64 uppe i Boden utan kallblodslopp på kupongen. Sportsligt står topphästen Selmer I.H. för guldkanten, och i övrigt är det en väldigt rolig och svårlöst omgång vi har framför oss. Det är fortsatt isbana som gäller och vi har ett snitt på över tolv hästar per lopp, mycket roligt! Klockan 16.00 på torsdag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V64, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V65 Solvalla, fredag 28 januari

Fredagslunch på Solvalla - blir det en ny spetsseger för La Verite?

Det är V65 på Solvalla den här fredagen och det gillar vi skarpt. La Verite spikade vi med framgång senast och då spetsade han från spår ett och vann - blir det likadant här i avslutningen? 20.00 på torsdag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En halvtimme före spelstopp - 11.45 på fredag - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V65 och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V64 Romme, fredag 28 januari

Gordon Brodde kommer från V75-seger - Vinner lätt i avslutningen?

V64 Romme är fredagkvällens behållning och det ser spelvänligt ut på förhand med välfyllda fält och relativt låg klass. Klockan 16.00 på fredag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V64, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V4 Östersund, lördag 29 januari

Ny montéseger för Carhu?

Vi inleder V4-spelet under lördagen med ett montélopp där Carhu och Lena Fritz kommer att bli hårt betrodda. Det blev seger senast och frågan är om det kommer en ny vinst redan nu på lördag innan V75-spelet drar igång? Klockan 10.00 på lördag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En halvtimme före spelstopp - 14.15 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V4, Lunch Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V75 Östersund, lördag 29 januari

Gooner i silverdebut mot Phoenix Photo med Örjan i sulkyn!

V75 drar norrut den här veckan när lördagens tävlingar avgörs i Östersund. Ett av omgångens mer intressanta lopp är V75-5 där klassklättraren Gooner nu är uppe i silverdivisionen efter ett framgångsrikt fjolår och väl där ställs emot bland annat Phoenix Photo som nu får Örjan Kihlström i sulkyn. Klockan 15.00 på fredag släpps vårt omfattande tipsmaterial till omgången - som vi vågar påstå är världens mest genomarbetade i travsammanhang. Materialet innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, slutsatser på varje häst, intervjuer, systemförslag, omfattande statistik - med mera! 13.00 på lördag återkommer vi under “senaste nytt”. Där fyller vi kontinuerligt på med färska intervjuer och ny het info till omgången. En timme före spelstopp uppdaterar vi också våra rankingar samtidigt som vårt definitiva systemförslag släpps.
Köp tipsmaterialet - 159:-
GS75 Axevalla, söndag 30 januari

Vilken omgång på Grand Slam - Axevalla med 6,7 miljoner extra!

Det var jackpot på Grand Slam 75 i söndags och blev då en "omöjlig" omgång där ingen hittade alla rätt. Det betyder att vi har 6,7 miljoner extra i potten och att omgången körs på Axevalla bidrar givetvis till ytterligare potential. Klockan 20.00 på lördag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 14.00 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till GS75, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 149:-