ANNONS

Aktuellt:

  • Våra resultat talar för sig själv... Eller vad sägs om...?
  • Nettovinst på V86 under 2018: 186.807 kr! 
  • Nettovinst på V75 under 2017: 593.995 kr!
  • Nettovinst på V75 2014-2017: 691.350 kr!
  • Nettovinst på DD i V75-materialen 2014-2017: 47.793 kr!
V64 Boden, torsdag 20 september

Nya Bodensegrar för Skoglund?

Boden kör torsdagens V64-omgång och en av kuskarna i hetluften är Rikard N Skoglund som kör i flera av racen. Tidigare i år vann han anrika kuskmatchen Björnspjutet uppe i Boden, frågan om det blir nya framgångar denna kvällen? Klockan 15.00 på torsdag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V64, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V65 Bergsåker, fredag 21 september

Robert återintar Berg(h)såker!

V65-spelet sticker till Bergsåker denna fredag och i huvudrollen hittar vi den forne hemmatränaren Robert Bergh som både tränar och kör tre hästar i omgången vilka alla ser ut att blir hårt betrodda. Bland annat ska talangfulle Caligula ut och röra på sig i ett långlopp och distansen vållar honom inga problem, men innerspåret bakom bilen kanske inte är helt optimalt... Även den gamle Bergsåkertränaren Svante Båth har ett bidrag till omgången och nuvarande hemmatränare Per Linderoth har också bidrag till omgången. Den enda ur kvartetten på bilden ovan som inte finns representerad är förvånande nog Ulf Ohlsson, men han behöver vila någon gång han också... 20.00 på torsdag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 11.45 på fredag - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V65 och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V64 Kalmar, fredag 21 september

Det kryllar av klassiska vinnare - Cash Crowe mot Darling Mearas!

Det är inte riktigt vad man väntar sig när man slår upp programmet till Kalmar en fredagskväll, men det vimlar av klassiska vinnare samt hästar som varit med i klassiska lopp denna omgång. Eller vad sägs om Derbystoet-tvåan Mulligan ensam från dubbla tillägg i V64-1, färske norske kriterievinnaren Stoletheshow ensam från trippla tillägg i V64-2, färske derbysexan Spickleback Face ensam från dubbla tillägg i V64-3 och ovanpå detta Derbystoet-vinnaren Cash Crowe (vann före Mulligan) mot färske vinnaren av Sto-EM tillika Oaks-vinnaren Darling Mearas i V64-5. En riktig toppkväll väntar alltså! Klockan 15.00 på fredag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V64, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V75 Färjestad, lördag 22 september

V75 på Färjestad med Unionskampen. Det luktar 7-0 till Sverige!

Då är det dags för Unionskampen på Färjestad. En "landskamp" mellan Sverige och Norge och det ser verkligen starkt ut på den svenska sidan. Klockan 15.00 på fredag släpps vårt omfattande tipsmaterial till omgången - som vi vågar påstå är världens mest genomarbetade i travsammanhang. Materialet innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, slutsatser på varje häst, intervjuer, systemförslag, omfattande statistik - med mera! En timme före spelstopp - 15.20 på lördag - återkommer vi under "senaste nytt". Där hittas den viktigaste nyinkomna informationen till omgången, samt uppdaterade rankingar och systemförslag. Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, V75-statistik, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu! Häng med oss mot sju rätt!
Köp tipsmaterialet - 149:-
V65 Romme, lördag 22 september

Välfyllda och lågklassiga lopp - härlig spelkväll i Dalarna!

Det är som minst elva hästar i samtliga V65-lopp denna lördagkväll på Romme och loppen håller överlag ingen superklass, vilket gör att det finns utrymme att hitta riktiga guldkorn! 20.00 på fredag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.40 på lördag - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V65 och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-
V64 Mantorp, måndag 24 september

Nu är det väl dags, Bålsta?!

Mantorp öppnar V64-veckan och det är en ganska bra omgång som bjuds. I prologen blir Bålsta Palema mest troligt favorit och han har varit mer eller mindre hårt betrodd i sina fem senaste starter utan att det räckt till seger. Ledningen vore ett plus för honom - lyckas "Micke J" skicka dit honom utan att det kostar skjortan? Klockan 15.00 på måndag släpps tipsmaterialet - som innehåller fullständiga rankingar, spetsanalyser, loppanalyser, omfattande statistik på alla hästar, intervjuer med mera. En timme före spelstopp - 18.30 - återkommer vi under "senaste nytt", där vi rapporterar om vad som hänt sedan grundmaterialet släpptes. I samma veva publiceras också våra systemförslag till V64, Dagens Dubbel och Tvilling. Allt för att förutsättningarna ska vara bästa tänkbara! Vill du läsa på omgången själv? Vårt omfattande intervjuarkiv, frågelådan och Travfakta finns att hitta i tipsmaterialet redan nu!
Köp tipsmaterialet - 99:-