Laddar
Laddar

Veckans trav | "Borde bli bra betalt på V75"

Fin start på veckan, men vi har det bästa framför oss: en kanonkul V75-omgång på Halmstad!

Av: Tim Schlaucher Esser,
Foto: TR BILD

Måndag: V64 på Färjestad.

Försenad blogg den här veckan. Vi började veckan med V64 på Färjestad och det blev inte alls någon tokig start på veckan då bästa spiken 4 Explode (V64-5) levererade efter våra förväntningar och dubbeln satt som en smäck mot 5 Ikaros Di Quattro (V64-6). Oddset? 7,92.

Tisdag: V64 på Eskilstuna.

Från Eskilstuna till Färjestad under tisdagen och även den här kvällen fina framgångar på dubbeln. Båda spikarna 5 Urbina Southwind (V64-1) och 8 Kong Venience (V64-6) vann enkelt och den sistnämnda betalade 13,21 på dubbeln mot stallkamraten 2 Frodo De Castella (V64-5). Vi är nu plus 37.241 kronor på DD sedan årsskiftet!

Onsdag: V86 på Solvalla/Bergsåker.

V86 ikväll delas av Solvalla och Bergsåker och det är en klart spelvärd omgång även om vi inte har några extrapengar i potten. I V86-1 har 2 Underbarosåfin blivit nedstruken till innerspår och det är som bekant en klar fördel på Bergsåker. Henrik Svenssons häst är klart bäst i spets och håller han upp ledningen är mycket vunnet. Omgångens i skrivande stund största favorit finns i V86-6 där 4 Yucatan Diamant (V86-6) jagar tredje raka segern. Han har varit bra vid segrarna på sistone, men nu möter han flera klart bra hästar för klassen och över 60 procent är svårt att motivera. Rolig kväll stundar!

Jesus och Noreen gör tipsmaterialet som är släppt.

Torsdag: V64 på Åby med jackpot!

Jag jobbar med V64 på Åby imorgon och rapporterna säger att det kommer vara fullsatt på restaurangen den här kvällen. Kul med mycket folk på plats, men det går inte att säga detsamma om V64-omgången som tyvärr bara blev halvfull. Åtta hästar i två av V64-loppen håller helt enkelt inte måttet och 5 Real Scotch (V64-3) lär blir hårt betrodd i ett av dem. Som plåster på såren har vi i alla fall drygt en miljon kronor extra i sexrättspotten.

Vårt tipsmaterial släpps 16.00.

Fredag: V65 på Axevalla och V64 Xpress på Romme/Skellefteå.

Lördag: V75 på Halmstad.

En riktigt rolig V75-omgång den här veckan trots att det inte är någon jackpot. Den cirkusen tog slut förra veckan på Örebro. I gengäld är det öppna och spelvänliga lopp rakt igenom och det är svårt att hitta någon favorit som ser oslagbar ut. Mest spelad är i skrivande stund 10 Cassius Clay D.E. (V75-2) och han är visserligen riktigt bra, men med spår fyra på tillägg med ett par vettiga hästar på startvolten känns han inte som någon given vinnare. Guld ser mest skiktat ut av loppen på kupongen, där 3 Sweetman, 5 Edibear och 10 Four Guys Dream (V75-3) sticker ut på spelet än så länge. Två tilläggslopp på kupongen hyllas och det borde bli bra betalt på V75 den här lördagen!

Hansson och Axén gör tipsmaterialet som släpps 15.00 på fredag.

Söndag: GS75 på Eskilstuna.

Stort lycka till på liret!

/Tim