Laddar
Laddar

Veckans trav | "Roligt lopp att analysera!"

Comeback för Double Deceiver, udda Gulddivision på Solänget och så en vidöppen upplaga av Årjängs Stora Sprinterlopp!

Av: Tim Schlaucher Esser,
Foto: LENA EMMOTH / TR BILD

Måndag: V64 på Rättvik med jackpot!

Bara fem hästar i V64-1, men spännande med comeback för 5 Double Deceiver som inte synts till på tävlingsovalen sedan september förra året. Redén-hästen är obesegrad efter fyra starter på svensk mark. Möter 4 Bedazzled Sox som har årsdebuten avklarad. I övrigt stor jackpot med 1,7 miljoner extra i sexrättspotten!

Vårt tipsmaterial släpps 16.00.

Tisdag: V64 på Tingsryd.

Vi kör milebana på V64 under tisdagskvällen. För egen del gillar jag Tingsryd skarpt och V64:an ser klart intressant ut med två femtonhästarslopp på kupongen.

Vårt tipsmaterial släpps 16.00.

Onsdag: V86 på Solänget.

Vi drar norrut för veckans V86-omgång och det är Solänget som håller i tävlingarna. 5 Eld Prinsen kommer med två raka segrar och har vunnit åtta av sina tolv starter totalt. Lär bli hårt betrodd även nu. I Gulddivisionen är det bara åtta hästar till start och det är inte den vanliga eliten som gör upp. Gocciadoro har med sig 2 Dundee As (V86-4) och möter bland annat 7 Bengan från stall Daniel Redén. I övrigt återser vi 10 Månlykke A.M. (V86-6) och nu på nytt med Magnus Djuse i sulkyn i jakt på årets andra seger.

Noreen och Adam gör tipsmaterialet som släpps 15.00.

Torsdag: V64 på Örebro.

Örebro kör V64 på torsdagen och här får vi bland annat se 3 Greetings (V64-3), som galopperade i E3-finalen sist, samt 6 Bootsman, som inlett karriären väldigt lovande och jagar sjätte raka segern.

Vårt tipsmaterial släpps 16.00.

Fredag: V65 på Hoting och V64 på Axevalla.

Lördag: V75 på Årjäng.

Årjängs Stora Sprinterlopp är lördagens höjdpunkt. Det är en halv miljon i förstapris i det här loppet och det blev ett av de sämsta tänkbara lägena för 8 Hail Mary (V75-7) som annars imponerade vid segern i förra starten. 9 Click Bait fick också ett kallt läge och desto bättre förutsättningar blev det för 1 Decision Maker och 5 Bengurion Jet. Även hemmahästen 6 Beartime vill säkert ha ett ord med i leken. Roligt lopp att analysera! 15 Carroty (V75-6) vann som bekant på V75 så sent som igår och startar alltså redan veckan efter på typiskt Robert Bergh-manér.

Axén och Rasmus gör tipsmaterialet som släpps 15.00 på fredag.

Söndag: Galopp på GS75!

Stort lycka till på liret!

/Tim