Laddar
Laddar

Veckans trav | "Skönt att han fick bakspår!"

Jackpot för hela slanten den här veckan med extrapengar i potten både ikväll, på onsdag och på lördag!

Av: Spelvärde Spelvärde,
Foto: TR BILD

Måndag: V64 på Halmstad med jackpot!

Ny vecka, nya möjligheter! Vi drar igång med en V64 på Halmstad ikväll och det är gott om extrapengar i potten eftersom det inte blev någon utdelning på varken fyra eller fem rätt i fredags. Saftig jackpot därmed och kvällen inleds med en storfavorit i 6 Kind Of Magic F.R. (V64-1) som blir viktig att ta ställning till. Rent kapacitetsmässigt är hon huvudet högre än konkurrenterna, men Adrian Kolgjini baissade lite i lördags för att man har en del sjuka hästar i stallet och kanske är det något att ta i beaktning här också? Rolig kväll väntar!

Vårt tipsmaterial släpps 16.00.

Tisdag: V64 på Axevalla.

Vi fortsätter med en rätt så ordinär V64-omgång på Axevalla under tisdagskvällen. Kvällens sportsliga höjdpunkt kommer först i V64-6 där formtoppade 2 Ikaros Di Quattro jagar tredje raka segern. Han har sett riktigt fin ut på sistone, men möter flera bra hästar nu och fick spår utvändigt om 1 Immigrant Am.

Vårt tipsmaterial släpps 16.00.

Onsdag: V86 på Bergsåker/Solvalla med jackpot!

Jackpot även på V86 den här veckan och det är helsvenskt som gäller med Bergsåker/Solvalla på menyn! Minus tyvärr för att det är lite tunt anmält på Solvalla med nio, tio, elva och tolv hästar i de fyra V86-loppen. I gengäld - som vanligt numera - bra klass på sporten på huvudstadsbanan och jag noterar bland annat att Björn Goop anmält 2 Pearl Kayz (V86-2) både barfota runt om och med amerikansk sulky. Det var gott snack på den här hästen redan inför debuten på svensk mark och nu ser hon ut att vara klart på gång. På Axevalla gör 10 Seismic Wave (V86-1) debut för Oscar Berglund och vad jag förstår har Berglund varit väldigt nöjd med den tidigare Nurmos-träningen i jobben. Står väldigt lämpligt till i den här spårtrappan, men behöver ju visa att han fungerar också om han ska ha någon chans.

Hansson och Noreen gör tipsmaterialet som släpps 15.00.

Torsdag: V64 på Gävle.

Det är Gävle som gäller under torsdagskvällen med en del intressanta tidiga ändringar i listorna. Noterar bland annat att Jörgen Westholm anmält 2 Kurtz (V64-2) med amerikansk sulky för första gången.

Vårt tipsmaterial släpps 16.00.

Fredag: V65 på Åby och V64 Xpress på Boden/Romme.

Lördag: V75 på Bjerke.

Jackpot både på V86 och V75 den här veckan och vi har drygt 28 extramiljoner i potten den här lördagen! V75 på Bjerke är det som gäller och det lär krävas mycket tid i lopparkivet under veckan då det är många hästar som aldrig mött varandra tidigare och är svåra att sätta in. Bjerke är ingen personlig favorit, det är det nog inte för någon (särskilt inte på onsdagarna), men den här omgången ser ändå spelvänlig ut vid första anblicken. Omgången höjs just av att det är både svenska och norska inslag och lyckligtvis lottades även ett par favoriter till bakspår. Frode Hamres 9 Cool Trix (V75-3) vann 14 av 15 lopp förra året, men har också varit snyggt matchad och det var skönt att han fick bakspår. Detsamma gäller 9 Tangen Bork (V75-4) som gör sig allra bäst gällande i spets.

Jag, Hansson, Rasmus, Axén och Jesus gör tipsmaterialet som släpps 15.00 på fredag.

Söndag: GS75 på Östersund.

Stort lycka till på liret!

/Tim