ANNONS

Aktuellt:

 • 10/10: Rak DD till fina oddset 14.56. Nettovinst: 6.780 kr!
 • 10/10: V4-vinst för tredje veckan i rad! Nettovinst: 14.685 kr!
 • 10/10: Lunchdubbeln satt till härliga oddset 54,34. Nettovinst: 5.134 kr!
 • 30/9: Dagens Dubbel satt för andra dagen i rad - ikväll till fina oddset 58,67. 5.257 kr nettovinst!
 • 26/9: Full pott på V4 - 4.538 kr nettovinst!
 • 9/9: SUPERSUCCÉ på V86! Spikarna Gardner Shaw (15%) och Global Agreement (31%) ordnade 204.067 kronor nettovinst på V86!
 • 22/8: Spikarna satt igen (sju raka!) och dessutom DD till 75 gånger pengarna med superdraget Everest Sisu! Totalnetto för tipsmaterialet: 61.910 kr
 • 21/8: Vi DOMINERADE på V65 på fredagslunchen! Totalnetto: fantastiska 64.035 kr!
 • 20/8: Superranking och stabila spikar gav V6-vinst samt DD till oddset 107,77. Totalnetto: 59.347 kr!
 • 28/7: V75-spikarna joggade hem sina lopp och skapade 38.872 kronor nettovinst!
 • ​​Nettovinst på V75 2014-2019: 893.915 kr!

V65 Färjestad fredag 21 augusti

Intervjuer

"Han öppnar enormt fort"

Jarno Koskela tror att han kan ta sig förbi favoriten från start.

- 5 Stonecapes Pecca (V65-1) har jag varit nöjd med en längre tid och senast blev det seger. Jag har inte kollat så mycket på motståndet den här gången, men han öppnar enormt fort och jag behöver inte ens ladda. Har han en häst att passera så gör han det. Sen behöver man inte offra allt i starten, det är inte där det avgörs, men jag kan skicka i väg honom rejält och ändå reglera honom hur jag vill. Han känns jättefin och mår bra för dagen. Jag tror att vi gör upp om segern och att han kommer vara ännu lite bättre den här gången. Barfota fram och murphybländare vänster som senast, men vi ändrar till en amerikansk sulky. Då blir det ännu bättre drag i honom från start.

"Tycker att han ska vara bland de tre första"

Veijo Heiskanen skickar en häst till Karlstad.

- 2 Attack Photo (V65-1) är jämn och säker och går bra i princip varje gång bara han får vettiga resor. Han har varit snabbare med spår längre ut, men har kanske inte mött så snabba hästar då heller. Han öppnar okej, men är ingen raket. Jag tycker att han ska vara bland de tre första om han får ett lämpligt lopp, annars blir jag besviken. Barfota runt om, can't see back och vanlig vagn - inga ändringar.

"Är naturligt startsnabb och jag över 1600 meter på Färjestad kör jag nog i ledningen"

Mikael J Andersson tror att stoet är bäst i rygg, men han låter inte sugen på att släppa.

- 1 C.M.T.Queen Bee (V65-3) är en rätt fin häst som har gått framåt mycket sedan jag fick henne. Hon är naturligt startsnabb och över 1600 meter på Färjestad kör jag nog i ledningen. Egentligen tror jag att hon är bäst bakifrån, men jag får strunta i det nu. Vi körde henne i ledningen när hon vann två lopp, men jag tror också det var därför hon var sämre senast. Hon har tränat på rejält under uppehållet och ska vara bra i ordning. Inga ändringar - skor runt om, murphybländare höger och vanlig vagn.

- 7 Hunter Mahan (V65-6) hör hemma i breddlopp och vi får testa här tills vi kommer med i breddtrav igen. Han har gått på övertid i flera år, men försörjer sig för dagen. Får vi en peng är jag nöjd. Senast var det barfota bak, amerikansk sulky och helstängt huvudlag, men nu blir det som tidigare med skor runt om, vanlig vagn och murphybländare.

"Det en jättefin häst"

Magnus Jakobsson tränar tre hästar inom V65-spelet.

- 2 Golden Avenue (V65-2) är en fin häst och han bra senast, men tappade travet sista biten. Han är åtgärdad efter det och har tränat 1.20 som snabbast. Jag är nöjd med hur han känns och har en del förhoppningar på honom framöver. Han sprang och bromsade lite bakom bilen senast, men har sånt driv att han öppnade bra ändå. Kommer jag till ledningen kör jag nog där. Inga ändringar - skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.

- 3 Global Black Money (V65-3) är en jättefin häst som var bra senast på Åby. Hon är inte snabb med voltstart och det blir en ganska lugn start. Vi får väl se var vi hamnar och hon är så klart lite grön i klassen, men det är en bra häst för klassen. Inga ändringar - skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.

- 4 Crystal Kiss (V65-5) har varit rullig på slutet och därför inte öppnat särskilt bra. Jag kan tyvärr inte köra henne barfota då hon trampar igenom och barfota fram tappar hon steget. Därför kan jag inte göra så mycket ändringar och det är bara att hoppas hon bättrar sig. Jag försöker köra ett snällt lopp och ligger lågt. Inga ändringar - skor runt om, helstängt huvudlag och vanlig vagn.

"Jorma säger att han kommer bli en av de bästa jag har haft"

Susanne Richter tränar omgångens bästa spik.

- 8 Bandido Gar (V65-2) kände jag redan som unghäst att det skulle bli en riktigt bra häst. Jorma säger att han kommer bli en av de bästa jag har haft i stallet och då verkar det som att jag varit rätt ute. Senast sa Jorma att han bara behövde peta på honom och att det var mycket krafter kvar. Det blir lite väl täta starter nu, men jag tänkte ge honom ett lopp till innan vi siktar mot Italienska derbyt. Vi går från ett par halvrunda till släta järnskor, men jag har kört jobb med honom på den balansen och det kändes bra. ANnars är det lätt boots, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.