Aktuellt:

  • 21/5: Topprank gav sju rätt och 78.837 kronor netto! Dessutom 18.304 kronor nettovinst på dagens dubbel med skyhöga oddset 94,52!
  • 20/5: Dagens Dubbel till 37 ggr. Precis vad doktorn beställde en fredagskväll! 
  • 8/5: Tvillingen Stommens Erik - Ekas Zalming gav oss otroliga 27 gånger pengarna!
  • 1/5: Att börja dagen med en tvilling till 12 gånger pengarna är bra för magen!
  • 3/5: Rak DD till 11,87 - tack för kaffet!
  • Nettovinst på V75 2021: +417.448 kr!
  • Nettovinst på V75 2014-2021: 1.064.032 kr! 

GS75 Umåker söndag 5 april

Senaste nytt

Nedan redovisas ny info som tillkommit sedan grundmaterialet släpptes. Uppdaterade rankingar och rubrikhästar hittas under "Omgången".

Rankingändringar

Strykningen av 6 Helix i GS75-1 förändrar loppet en hel del. Med honom borta ur loppet är 2 Harper Seabrook relativt klar spetsfavorit och därmed ökar givetvis också segerchansen markant. Man rycker också bakskorna på hästen vilket inte var aviserat på förhand och det är ett plus. Dessutom har Sören Lennartson backat från planerna att köra 10 Just Celebration barfota. Han är fortfarande högaktuell i loppet, men med skorna på svalnar vårt intresse något och dessa två hästar byter plats i rankingen. Att förhandsfavoriten är struken gör även att vi tar bort 5 Master Sånna (som nu är andrahandsfavorit till spets) och 9 Al's Raging Ace från kategorin med överspelade hästar, även om värdet i dem fortfarande är begränsat. I samma lopp är 3 Wise Wind anmäld barfota bak efter att ha tävlat med skor runt om i samtliga starter. Han läggs upp i B-gruppen.

Övrig ny info

1 Armida F.B. (GS75-2) rycker man bakskorna på, men att hon ska bli såpass förbättrad att hon ska kunna blanda sig i segerstriden är oerhört långsökt. Vi ändrar inget. 

Det blir åter skor runt om på 7 Sheherazade Face (GS75-5). Barfota fram hade varit lite småspännande, men till låg spelprocent behåller hon ändå sin plats i rankingen. I samma lopp flaggade Aleksi Kytölä för att det inte skulle barfota runt om idag för 9 Emilie K. och nu är hon anmäld med framskorna på.

Det blir ingen barfotakörning med 1 Mycrazydream (GS75-7). Det var ingen avgörande faktor för hans del och han behåller sin plats långt ner i rankingen.

Strykningen av 8 Höwing Star (GS75-4) kommer inte som någon överraskning och förändar inte vår syn på loppet. Pihlström stryker 8 Miss Duffy (GS75-5) vilket inte föranleder någon ändring av rangordningen. Att 12 Oleander Face (GS75-6) stannar hemma är inte heller något som gör att rankingen ska ändras. 4 Papidoux (GS75-7) kommer inte heller till start vilket är tråkigt då vi höll honom som överspelad, men loppets karaktär ändras inte nämnvärt. Däremot gynnas bakspårshästarna av att 9 Barbed Wire Bronco inte kommer till start. Intresset för 11 Conrads Gregor ökar därmed och samtidigt håller vi inte längre 10 Tottenham som överspelad då han nu har en fin startrygg och kan komma bra igenom från start.