ANNONS

Aktuellt:

  • 26/6: Solvallas fredagsluncher gillas skarpt! Dagens netto? Fina 26.674 kr!
  • 14/6: V75-framgång! Nettovinst: 65.807 kr!
  • 12/6: Full pott på V64 med 23.260 kr nettovinst samt dagens dubbel till oddset 31,54 (+3.780 kr)
  • 11/6: Succé på DD! Förstarankade 21-oddsaren Taiga Woodland ordnade häftigt 97 gånger i DD-odds. Nettovinst: +9.323 kr. Tack för kaffet!
  • 8/6: V64-succé! Sex A-hästar vann ikväll! Nettovinst på tipsmaterialet: 32.701 kr!
  • 4/6: Förstarankade Tony Afrika och Ike Schermer ordnade fina 18,06 gånger i DD-odds!
  • ​​Nettovinst på V75 2014-2019: 893.915 kr!

V64 Halmstad måndag 3 december

Intervjuer

"Han är ingen stjärna utan springer mest med i loppen"

Peter U Andersson är orolig för skotvånget. 

- 11 Thinking About You (V64-2) satt fast med krafter kvar senast, vilket var frustrerande. Det var bra intryck och det är bara att hoppas att formen är lika bra ikväll. Han är klart bättre barfota så det är ett aber med skotvång. Vi får se om han kan löpa fritt eller om han springer och slår sig. Han är ingen stjärna utan springer mest med i loppen. Vi får köra på rulle och klaffar det så kanske han kan skrälla, men det känns mest som en platschans. Han har lite heta tendenser så jag vill inte göra några ändringar.

"Han är väldigt bra för klassen och jag ser att han bara är spelad till tre procent..."

Marcus Lindgren tycker att hans häst är underspelad.

- 4 Tresexton (V64-2) tycker jag har varit bra varje gång förutom på Axevalla och då hade han problem med muskelvärdena. Han är stor långstegad och när kusken vill köra snyggt i sista sväng så blev det blev svårt för hästen att börja om. Han är kvick ut och Christoffer känner hästen så jag tror inte det är någon större galopprisk. Han är väldigt bra för klassen och jag ser att han bara är spelad till tre procent - det är för lågt. Jag tror inte att han är sämre än Kapten Kidd. Jag måste ändå baissa lite för jag är bekymrad över vädret ikväll. Det har regnat hela dagen. Dels är han halsopererad och framförallt behöver han fast och fin bana. En tung eller kletig bana är en nackdel för hans aktion. Normalt sett tycker jag han borde ha bra chans i ett sådant här lopp, men väder och bana är som sagt ett stort frågetecken. Banpersonalen i Halmstad är väldigt duktiga så vi får hoppas att de kan få till en fin bana trots regnet. Hästen har gått med helstängt i alla starter. Senast körde vi det i kombination med murphy och det var vi nöjda med så vi gör inga ändringar.

"Hon gick med helstängt för första gången"

Roger J Jansson uttalar sig om sitt bidrag till omgången.

- 3 Juvel Ribb (V64-1) hade varit blek två gånger om inför senast utan att vi hittade någon orsak. Senast var hon bra och tillbaka till sitt rätta jag. Det var skönt med ett formbesked. Hon gick med helstängt för första gången då och blev både startsnabbare och mer alert under loppet. Det är ett jämnt lopp ikväll och på läget ska hon räknas. Det blir första urryckare. Vi har provat hemma och det gav ingen jätteeffekt, men någon extra meter kanske det ger. Hästen är stabil och snabb ut och eftersom hon går bäst i ledningen blir det laddning. Senast gick hon barfota bak, men det var ingen stor grej. Det var nya huvudlaget som gav effekt. Helstängt och vanlig vagn igen.

"Hästarna går bra för dagen, det är bra stallform"

Steen Juul selar ut två hästar och plussar för hur stallets hästar presterar för dagen. 

- 7 Destiny (V64-1) gjorde ett bra lopp senast. Hon sköter träningen bra, det finns inget negativt att rapportera om. Hon går med de flesta upplägg. Vi möter bra hästar ikväll, men det är ungefär samma klass som senast när hon vann så jag inbillar mig att hon ska vara med där framme igen Skor, vanlig vagn och helstängt huvudlag - inga ändringar.

- 8 Dekadent K. (V64-4) har riktigt god form. Senast gick han i dödens mot tufft motstånd och höll okej. Jag tycker det är ett okej lopp för honom ikväll eftersom det inte är fullt fält. Hästarna går bra för dagen, det är bra stallform. Dekadent gick barfota senast, men har gjort de flesta av sina lopp med skor. Svensk jänkarvagn igen. Han har gått med olika huvudlag och ikväll kör vi med norskt, vilket han haft tidigare.

"man kan bokstavligen höra hur han springer och slår sig"

Jerry Riordan har tre till start.

- 2 Wonder Horse (V64-2) är inte så snabb, men kan hålla den farten hon har hela vägen in. Det känns som att konkurrenterna måste stumna för att hon ska hinna ikapp och vinna lopp. Speedryck är inte bra för henne, även om hon blir allt bättre på det. Kanske kan hon komma till spets ikväll? Det är nog bra för henne. Jag tror inte att skor runt om ska vara något problem och det blir samma huvudlag. Jag minns inte varför vi körde med vanlig vagn senast men det blir bike ikväll.

- 3 Wide Game (V64-4) har varit en besvikelse. Vi har varit hos veterinären med honom. Han började bra när han kom till min träning, men utvecklingen har inte varit som jag hoppats. Han har problem med aktionen, man kan bokstavligen höra hur han springer och slår sig. Han har bra attityd, men det är risk för galopp igen. Vi följer skolboken vad gäller balans för denna typ av häst, men hittills har vi inte hittat rätt. Vi provar andra skor ikväll igen och hoppas han travat bättre. Bike och öppet huvudlag igen.

- 9 Maggie Wash (V64-6) galopperade senast när kusken bad om ytterligare en växel. Hade han tagit en lugn dödens hade hon nog gått felfritt, men kanske inte fått pengar. Jag gillar henne, hon kommer vinna lopp förr eller senare. Skor, öppet huvudlag, vanlig vagn - inga ändringar.