ANNONS

Aktuellt:

  • 18/2: Stark V64-spik och fin rank ordnade 12.722 kr V64-netto! 
  • 5/1: Fina idéer på GS75 ordnade nettovinst på 32.085 kr!
  • 31/12: 2019 avslutas på topp! Dubbla sjuor och 46.395 kr nettovinst på V75!
  • ​​Nettovinst på V75 2014-2019: 893.915 kr!

V64 Halmstad måndag 3 december

Senaste nytt

Nedan redovisas ny info som tillkommit sedan grundmaterialet släpptes. Uppdaterade rankingar och rubrikhästar hittas under "Omgången".

Rankingändringar

  • Peter Untersteiner meddelar att det blir jänkarvagn för första gången på 2 Sobel Jasmine (V64-1). Stoet återkommer efter lång frånvaro, men Peter menar att hon är väl förberedd och det i kombination med att biken åker på gör att vi flyttar upp ekipaget till A-gruppen.
     

  • 6 Borups Syren (V64-1) har tidigare tävlat med öppet huvudlag, men till kvällens start blir det helstängt dito. Även om hästen inte imponerat i sina senaste starter är huvudlagsskiftet intressant och vi väljer att flytta upp henne tre snäpp och en rankinggrupp.

Intervjuer

"det blir jänkarvagn istället för vanlig vagn"

Peter Untersteiner har i vanlig ordning ett gäng hästar till start på hemmabanan.

- 2 Sobel Jasmine (V64-1) klappade igenom i E3-kval och fick vila länge. Hon är bra tränad nu i 2,5 månader och det ska bli intressant att tävla med henne. Jag är nöjd med träningen och det blir jänkarvagn istället för vanlig vagn. Helstängt huvudlag som senast.

- 6 Borups Syren (V64-1) har blivit renoverad och tagit igen sig. Känns som hon ska i träningen och det är en kämpe. Det är dags att tävla igen och det blir helstängt huvudlag istället för öppet huvudlag. Fortsatt vanlig vagn.

- 8 Zorzal (V64-1) går bra varje gång och har haft lite oflyt med lägena flera gånger. Hon gör fina dagsverk hela tiden och allt tyder på att hon ska göra det idag igen. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

- 5 Kapten Kidd (V64-3) har ett lämpligt lopp idag tycker jag. Han hade slem i halsen senast och det förklarar hans stinglöshet. Han känns som han ska nu och vi fortsätter med öppet huvudlag med murphybländare på insidan och vanlig vagn som senast.

- 4 Danz Of Hope (V64-6) gör bra lopp hela tiden, men hon kräver ett smyglopp. Man får köra på chans med henne och klaffar det som det gjorde senast kan det räcka. Det blir murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt vanlig vagn som senast.